Μαριλένη Σταύρου: Σχολιάζει τις απόψεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς που έγιναν viral!


Μαριλένη Σταύρου: Σχολιάζει τις απόψεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς που έγιναν viral!

“Έχω γύρω στις 8,5 χιλιάδες ραγάδες και μπορώ να της τις δείξω μία μία”  

Η Μαριλένη Σταύρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αλλά και από συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς, επισημαίνει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε το σώμα μας, γεγονός που και η ίδια έχει αποδείξει αρκετές φορές. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: H αρετουσάριστη εικόνα που ανήρτησε:"Αγαπώ τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μου"

Η ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου που δημοσιεύθηκε χθες στα social media και έγινε viral, όπου η εν λόγω γυναίκα μέσα από τα λεγόμενά της κάνει body shaming σε γυναίκες που, κατά την άποψή της, δεν συμβαδίζουν με τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς. 

“Στο bullying απαντούμε με bullying; Στη βία απαντούμε με βία; Εγώ διαφωνώ πλήρως με όσα είπε και τα βρίσκω και λίγο χαζά. Αλλά γιατί να της συμπεριφερθώ άσχημα, όπως συμπεριφέρεται εκείνη άσχημα στις γυναίκες που στο κάτω κάτω προσπαθούν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να αποδεχθούμε η μία την άλλη; Εγώ προσφέρομαι να της βγάλω και τον φόβο της κοπέλας. Εννοώ να την κάνω να ξεπεράσει αυτή την ενόχληση που έχει. Έχω γύρω στις 8,5 χιλιάδες ραγάδες. Αν θέλει μπορώ να της τις δείξω μία μία. Αφήστε τον καθένα να κάνει και να λέει ό,τι θέλει και φροντίστε τον εαυτό σας πρώτα”, είπε η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags Μαριλένη Σταύρου, αφροδιτη λατινοπουλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8989 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6239 s // Total time: 3.5228 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X