Έλενα Τσαγκρινού: Έκλεισε συνεργασία η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο


Έλενα Τσαγκρινού: Έκλεισε συνεργασία η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο

Η παγκόσμια συνεργασία της μόλις ανακοινώθηκε!

Μια αξιοζήλευτη συνεργασία - deal "έκλεισε" η Panik Records για την Έλενα Τσαγκρινού λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της στην "Eurovision". 

Συγκεκριμένα η δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την παγκόσμια δισκογραφική εταιρία Sony Music, για την τραγουδίστρια, αφού το "El Diablo", κατάφερε να γίνει ένα από τα super hits της διοργάνωσης, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και αξιολογήσεις.

Το συγκεκριμένο κομμάτι και η Έλενα Τσαγκρινού φυσικά, θα ξεπεράσουν τα σύνορα, μιας και η Sonic Music,θα κυκλοφορήσει και θα προωθήσει ερμηνεύτρια και κομμάτι σε όλο τον κόσμο. 

Διαβάστε ακόμα: Ο λόγος που οι "New York Times" δημοσίευσαν εικόνα της Έλενας Τσαγκρινού στο instagram

Μια τέτοια συνεργασία δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, από την Panik Records, το "El Diablο" ξεχώρισε σε όλη την Ευρώπη, και παρέμεινε σταθερό στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία.
 
Μάλιστα να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο συνέβη και με την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από τον μουσικό πανευρωπαικό διαγωνισμό, όταν το 2018, σκόρπισε το "Fuego" της ανα τον πλανήτη, με την Sony Music, να πλησιάζει την Panik Records.

Tags Έλενα Τσαγκρινού, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, el diablo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1228 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4571 s // Total time: 3.5799 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X