Αναβαθμίστε την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι με τα απόλυτα gadgets ομορφιάς της FOREO


Αναβαθμίστε την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι με τα απόλυτα gadgets ομορφιάς της FOREO

Skin-tech συσκευές που \"κλέβουν\" την καρδιά των beauty afficionados

Με την ομορφότερη εποχή του χρόνου να γίνεται πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς μας, αρκετές από τις συνήθειες μας διαφοροποιούνται, συμπεριλαμβανομένης και της ρουτίνα μας για την περιποίηση της επιδερμίδας. Κάθε φορά που βρισκόμαστε στο μεταίχμιο δύο εποχών, το δέρμα μας χρειάζεται και την ανάλογη φροντίδα μιας και επηρεάζεται αρκετά από την αλλαγή της θερμοκρασίας και την υγρασία. 

Η FOREO ήρθε για να εμπλουτίσει τη ρουτίνα περιποίησης αλλά και να αναβαθμίσει την υγεία της επιδερμίδας. Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα skintech brands στον κόσμο με τις καινοτόμες συσκευές της, LUNA 3 και UFO 2, τα οποία celebrities και beauty gurus ορκίζονται σε αυτά για μια λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα.  Με την ασύγκριτη τεχνολογία τους, υπόσχονται μια επαγγελματική περιποίηση και αίσθηση spa σαν αυτή που προσφέρουν τα πιο εξεζητημένα celebrity beauty salons.

LUNA 3 & Micro-Foam Cleanser:

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η επιδερμίδα μας έχει την ανάγκη για βαθύ καθαρισμό και αυτό επειδή ερχόμαστε αντιμέτωποι περισσότερο με τον ιδρώτα, τους ρύπους και την άμμο, που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος.  Γι’ αυτό το λόγο, συνίσταται ένα προϊόν όπως το LUNA 3.  Με τα πολύ μαλακά, ultra-hygienic silicone bristles και την προηγμένη τεχνολογία του μπορεί να χαρίσει μια πεντακάθαρη επιδερμίδα.  Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνολογία T-Sonic Pulsations, το οποίο παράγει 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απομακρυνθεί το 99,9% των ρύπων και υπολειμμάτων makeup, καθώς και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, παραδίδοντας έτσι τον πιο βαθύ καθαρισμό που βοηθάει στην απόλυτη απορρόφηση όλων των skincare προϊόντων που έπονται στη συνέχεια.  Η εν λόγω συσκευή μπορεί να συνδυαστεί με το Micro-Foam Cleanser το οποίο βοηθάει στο να απομακρύνει ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την ενυδατωμένη και καθαρή.  

UFO 2 & Μάσκες Προσώπου:

Το καλοκαίρι συνήθως βάζουμε λιγότερο μακιγιάζ μιας και το δέρμα χρειάζεται να αναπνέει. Επομένως, για να παραμείνει η επιδερμίδα μας αψεγάδιαστη και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση χωρίς μακιγιάζ, η τακτική χρήση μασκών προσώπου είναι ένα από τα βήματα που δεν πρέπει παραλείπεται από τη ρουτίνα περιποίησης. Για αυτό, η FOREO έχει να προτείνει τη συσκευή UFO 2. Με την προηγμένη τεχνολογία του, η συγκεκριμένη συσκευή εγγυάται μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση ρυτίδων, όπως επίσης και τη μείωση των μαύρων κύκλων, μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου FOREO που είναι συμβατές με τη συσκευή.  Διαθέσιμες είναι 13 μάσκες προσώπου FOREO και η κάθε μια επικεντρώνεται σε διαφορετικό τύπο δέρματος, χαρίζοντας έτσι μια εξατομικευμένη περιποίηση προσώπου. 

Και όλα αυτά λόγω των T-Sonic παλμικών δονήσεων που βοηθούν να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα όλα τα συστατικά των μασκών προσώπου να εισχωρούν στις πιο βαθιές στρώσεις της επιδερμίδας.  Παράλληλα, με το πάτημα ενός κουμπιού έχει ο καθένας τη δυνατότητα να κάνει θεραπεία με LED Lights σε συνδυασμό με τις λειτουργίες θερμοθεραπείας ή/και κρυοθεραπείας, αναλόγως της μάσκας που χρησιμοποιείται. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή έχει οχτώ διαφορετικά LED Lights τα οποία ενεργοποιούνται αναλόγως της μάσκας που χρησιμοποιείται, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δράση της και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της.  Επιπρόσθετα, η θερμοθεραπεία χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας και να ανοίξει τους πόρους  για να διεισδύσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας, ενώ η κρυοθεραπεία μειώνει το πρήξιμο, συρρικνώνει τους πόρους, ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. 

Η σειρά προϊόντων FOREO (www.foreo.com) πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα ERA Department Stores και GLOW Beauty από το 2020, και τώρα πλέον στα Beauty Line μέσω του e-shop (beautyline.com.cy) και σε όλα τα φυσικά καταστήματα. 
 

Tags foreo, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4362 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2714 s // Total time: 2.7076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X