To "bullying" στα social media για τα…"παραπανίσια κιλά" της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό της "Eurovision" [βίντεο]


To "bullying" στα social media για τα…"παραπανίσια κιλά" της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό της "Eurovision" [βίντεο]

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου: \"Ντροπή και αίσχος, δεν έχω λόγια\"

Φαρμάκι “έσταξαν” οι χρήστες των social media, τη βραδιά του τελικού της “Eurovision”για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου.

Συγκεκριμένες αναφορές έγιναν για τα  “παραπανίσια κιλά” της Ελληνίδας τραγουδίστριας, με την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης, 25 Μαΐου, να γίνεται έξαλλη με όλα όσα είδε να σχολιάζουν οι επικριτές της Έλενας Παπαρίζου.

Διαβάστε ακόμα: Η Έλενα Παπαρίζου ξαναζωντάνεψε το "My Number One" στον μεγάλο τελικό και καθήλωσε τους πάντες [βίντεο]

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής "Eυτυχείτε" σχολίασε: "Έχω γίνει έξαλλη όχι μόνο με τα σχόλια στο twitter αλλά και γενικότερα με τα σχόλια που έγιναν για κάποια παραπανίσια κιλά της Έλενας Παπαρίζου. Ντροπή και αίσχος. Φτάσαμε σε σημείο τη γυναίκα που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα που είναι μια θεά μια καλλονή, μια υπέροχη προσωπικότητα, ταπεραμέντο, που γέμισε τη σκηνή και ασχολούμαστε με το αν έχει πάρει κιλά και κάνουμε κάτι περίεργα σπλίτ. Τα θεώρησα υπερτραγικά…. Δεν υπήρχε λόγος για όλο αυτό, είναι ντροπιαστικό. Η κοπέλα ήταν εξαιρετική, θεά. Γέμισε όλο το στάδιο. Πιστεύω ότι ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την ποπ σκηνή τα τελευταία χρόνια. Είναι πανέμορφη και η αύρα της είναι το κάτι άλλο. Τώρα αυτό που όλοι έχουμε γίνει κριτές και σχολιάζουμε αν κάποιος πήρε κιλά αν τον κολακεύει αυτό που φοράει αν η μύτη του είναι έτσι, αν έκανε πλαστική… Παιδιά λίγο στοπ, όποιος το κάνει αυτό δεν έχει ζωή και δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Είναι γελοίο”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, ελενα παπαριζου, διασημοι, κατερινα καινουργιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0999 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3354 s // Total time: 2.4353 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X