Πρίγκιπας Harry: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του - "Ζούσα έναν εφιάλτη" [βίντεο]


Πρίγκιπας Harry: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του - "Ζούσα έναν εφιάλτη" [βίντεο]

Όλα όσα είπε για τις κρίσεις πανικού και τις ναρκωτικές ουσίες.

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη για τους Sussex. Μετά τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξή τους στην Oprah τον περασμένο Μάρτιο, τώρα έρχονται σιγά σιγά στο φως και άλλες πληροφορίες για τη ζωή του διάσημου βασιλικού ζεύγους. Και μπορεί να μην τους έχουμε δει μαζί στις τελευταίες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, όμως και οι δύο στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε χθες πως ανακάλυψε "το μονοπάτι που τον οδήγησε στη θεραπεία". Σε μια εξομολόγηση γεμάτη συγκίνηση στα νέα ντοκιμαντέρ της AppleTV + με τίτλο "The Me You Can't See", που δημιουργήθηκαν από την Oprah Winfrey και τον πρίγκιπα Harry, ο Δούκας του  Sussex μίλησε ανοιχτά για το ταξίδι της ψυχικής του υγείας, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε θεραπεία εδώ και 4 χρόνια, "προκειμένου να απαλύνει τις πληγές του παρελθόντος".

Αποκάλυψε επίσης ότι η σύζυγός του, Meghan Markle τον ενθάρρυνε να ζητήσει βοήθεια. "Είδα γιατρούς, είδα θεραπευτές, είδα εναλλακτικούς θεραπευτές. Έβλεπα κάθε είδους ανθρώπους. Αλλά το ότι συνάντησα και ήμουν με την Meghan, ήταν κάτι που ήξερα ότι αν δεν έκανα θεραπεία για να διορθώσω τον εαυτό μου, θα έχανα αυτή τη γυναίκα με την οποία μπορούσα να δω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της".

Διαβάστε ακόμα: Harry - Meghan Markle: Κι όμως! Εδώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά!

Οι αλλαγές που ακολούθησαν μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, το 1997, ήταν πολλές. Ο Harry, που ήταν μόλις 12 ετών εκείνη την εποχή, λέει ότι κατά την παιδική του ηλικία, τα εφηβικά του χρόνια και μέχρι τα 20, "δεν ήμουν σε ένα περιβάλλον όπου ενθαρρύνθηκε για να μιλήσω για αυτό, ήταν σαν όλα μέσα μου μόνο να συμπιέζονταν".

Σε μια ειλικρινή συζήτηση με την Oprah, ο Harry είπε ότι θα μπορούσε να έχει "το κεφάλι του στην άμμο και ένιωθε πως απλά θα σπάσει.Είπε: "Αν κάποιος με ρωτούσε "πώς είσαι;", έλεγα "καλά. ποτέ ότι είμαι χαρούμενος, ποτέ ότι είμαι λυπημένος, απλά καλά.Αυτή ήταν η εύκολη απάντηση. Αλλά νοσούσα παντού", αποκάλυψε.

Όταν ανέλαβε τα βασιλικά του καθήκοντα -μέσα στα επόμενα χρόνια-, το έντονο άγχος κυριαρχούσε στα συναισθήματά του. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

 

Πηγή:.queen.gr

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Harry, πριγκιππας, εξομολόγηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7895 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2998 s // Total time: 3.0893 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X