Άντρεα Νικολάου Παναγή: Τα κιλά που έχασε τους τελευταίου έξι μήνες και το μήνυμα για το σώμα της


Άντρεα Νικολάου Παναγή: Τα κιλά που έχασε τους τελευταίου έξι μήνες και το μήνυμα για το σώμα της

Τι ήταν αυτό που την ώθησε να αρχίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής;

Η Άντρεα Νικολάου Παναγή είναι μια νεαρή μανούλα που καθημερινά μοιράζεται τρυφερές στιγμές με την κορούλα της αλλά και με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Παναγή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι αν και προγραμμάτιζε το γάμο του στις 13 Ιουνίου, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των αυστηρότερων μέτρων που είχαν ανακοινωθεί τον Μάϊο, ακύρωσαν το γάμο τους και στη θέση του θα βαφτίσουν την κορούλα τους, Φλωριάνα.

Διάβασε ακόμη: Άντρεα Νικολάου Παναγή: Έτσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον σύζυγό της!

Η γνωστή χορεύτρια τους τελευταίου έξι μήνες και με αφορμή τον γάμο, άρχισε να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής ενώ όπως είχε δηλώσει, είχε ξεκινήσει και αερόβια άσκηση.

Χθες, 14 Μάϊου αποκάλυψε πως από 75 κιλά που ζύγιζε τότε, σήμερα έφτασε στα 60 ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που ένιωθε πριν ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια για απώλεια των περιττό κιλών…

 

 

"Σήμερα είχα την εβδομαδιαία μου επίσκεψη στις αγαπημένες μου συμβούλους. Πριν έξι μήνες συνάντησα αυτά τα κορίτσια για πρώτη φορά!! Θέλω μόνο να μοιραστώ κάτι μαζί σας! Μετά από 9 μήνες που κρατούσα την κορούλα μου, δεν ένιωσα ποτέ περίεργα για τα κιλά μου ούτε σκεφτόμουν 'Ωχ με το που θα γεννήσω πρέπει να αδυνατίσω'. Λάτρεψα και λατρεύω το Σώμα μου ακόμα περισσότερο μετά τη γέννηση του παιδιού μου! Ο λόγος που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό ήταν γιατί έτρωγα ανεξέλεγκτα λαίμαργα και ενώ πλησίαζε ο γάμος μου έπεφτα ψυχολογικά! Πήρα την απόφαση να κάνω αυτό το ταξίδι και σου λέω με σιγουριά πως σήμερα τα αποτελέσματα μου μιλάνε από μόνα τους! Το θέμα είναι να κάνετε αυτό που θέλετε, αυτό που σας εκφράζει και αυτό που θα δώσει boost στην ψυχολογία σας! Πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όμως να λατρεύετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας!", ήταν τα λόγια που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Tags Άντρεα Νικολάου, showbiz κύπρος, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5108 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3191 s // Total time: 2.8300 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X