Τάμτα: Το ενδεχόμενο να ξανακάνει οικογένεια και η επιστροφή της στη "Eurovision" [βίντεο]


Τάμτα: Το ενδεχόμενο να ξανακάνει οικογένεια και η επιστροφή της στη "Eurovision" [βίντεο]

Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια. 

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “Τhe2nighshow”, βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Πέμπτης, 13 Μαΐου, η Τάμτα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, αναφέρθηκε για την οικογένεια της, τον σύντροφό της αλλά και για την “Eurovison”, η οποία σε λίγες ημέρες θα “ξαναζωντανέψει”, από το Rotterdam της Ολλανδίας αυτή τη χρονιά.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για το αν είναι έτοιμη να προχωρήσει μαζί με τον σύντροφό της, Παρη Κασιδόκωστα στη δημιουργία μιας δίκης τους οικογένειας, η Τάμτα απάντησε τα εξής: “Δεν έχω στα σχέδια να ξανακάνω οικογένεια. Δε μιλάμε για αυτό με το σύντροφό μου. Δεν κανονίζω τίποτα. Δεν έχουμε κάτι στα άμεσα σχέδιά μας. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ”.

Διαβάστε ακόμα: Τάμτα: Μπήκε στο χειρουργείο για πρόβλημα υγείας Tι συνέβη;

Ενώ για τον θεσμό της “Eurovision”, έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό στο κάλεσμα του παρουσιαστή για το αν θα την βλέπαμε και πάλι σε κάτι τέτοιο, δηλώνοντας: “Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω [24-27:00]

 

 

Tags τάμτα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, eurovision, οικογενεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6121 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4705 s // Total time: 4.0826 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X