Το μεγαλύτερο online supermarket στην Κύπρο είναι γεγονός


Το μεγαλύτερο online supermarket στην Κύπρο είναι γεγονός

Το supermarketcy.com.cy είναι το μεγαλύτερο online supermarket της Κύπρου το οποίο πραγματοποίησε πρόσφατα τα διαδικτυακά του εγκαίνια με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

Διαθέτοντας άριστη οργάνωση και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, το supermarketcy.com.cy προσφέρει άρτιες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.
Όραμα της εταιρείας είναι να εξασφαλίσει στους καταναλωτές μια καινούρια εμπειρία αγορών που φέρνει το σούπερ μάρκετ στο σπίτι σας.
Η νέα εμπειρία αγορών χαρακτηρίζεται από ευκολία στην παραγγελία αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο ακόμη και στο δρόμο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, και να τα έχει στην πόρτα του μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Με λίγα κλικ το supermarketcy.com.cy θα σας παραδώσει όπου εσείς επιθυμείτε τα ψώνια σας, την ώρα που εσείς επιθυμείτε, οικονομικά, φρέσκα και ποιοτικά σα να τα επιλέξατε μόνοι σας. Τώρα τα ψώνια στο supermarketcy.com.cy γίνονται ευχάριστα και ξεκούραστα ακόμη και από την άνεση του καναπέ σας.
Το supermarketcy.com.cy λειτουργεί όλο το 24ωρο προσφέροντας πάνω από 3.500 κωδικούς προϊόντων καθώς και εκατοντάδες προσφορές που μπορείτε να επιλέξετε.
Η εξελιγμένη τεχνολογία του supermarketcy.com.cy προσφέρει ταχύτητα, ποιότητα και φιλική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή.
Το εκπαιδευμένο προσωπικό του supermarketcy.com.cy θα παραλάβει και θα ετοιμάσει με φροντίδα την παραγγελία σας επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα όπως θα ψωνίζατε και εσείς για το σπίτι σας.
Οι παραγγελίες συσκευάζονται προσεκτικά καθημερινά και φυλάσσονται σε χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας ως την ώρα δρομολόγησης τους.
Η μεταφορά γίνεται από ειδικά αυτοκίνητα με σύστημα ελεγχόμενης θερμοκρασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων, και θα σας παραδοθεί την ημέρα και ώρα, στον χώρο που εσείς επιλέξατε.
Η διανομή των παραγγελιών είναι δωρεάν.
Για τις πληρωμές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή  να πληρώσετε με μετρητά στην παράδοση.
Βρείτε το στην διεύθυνση www.supermarketcy.com.cy, εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες του, κερδίστε χρόνο και χρήματα και εκμεταλλευτείτε μοναδικά προνόμια.

Tags κυπρος, supermarket, website, ιντερνετ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5649 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4327 s // Total time: 2.9976 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X