Πρόγραμμα "ανακύκλωσης ρουχισμού" ΠΑΣΥΚΑΦ


Πρόγραμμα "ανακύκλωσης ρουχισμού" ΠΑΣΥΚΑΦ

Βρες τους ειδικούς κάδους και ενίσχυσε την προσπάθεια του συνδέσμου.   

Το παλιό σας μπουφάν, το πουλόβερ που έχετε βαρεθεί, τα τρύπια μπλουζάκια, τα πολυχρησιμοποιημένα σεντόνια, οι παλιές σας πετσέτες και όσα άλλα δεν θέλετε πλέον στη ντουλάπα σας έχουν Αξία…Μην τα πετάτε!

Τοποθετήστε τα στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρουχισμού του ΠΑΣΥΚΑΦ και βοηθήστε το Σύνδεσμο να συνεχίσει να προσφέρει τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους.

Γράψτε στο Google Map "PASYKAF CLOTHES COLLECTION" και θα σας εμφανίσει τον πλησιέστερο κάδο στη γειτονιά σας!

Το Πρόγραμμα "Ανακύκλωση Ρουχισμού" του ΠΑΣΥΚΑΦ έχει ξεκινήσει σε παγκύπρια βάση το 2013. Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 390 και πλέον κάδοι ανακύκλωσης σε διάφορα σημεία σε όλη την Κύπρο. Μέσα στους κάδους μπορείτε να τοποθετήσετε είδη ένδυσης (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παπούτσια, λευκά είδη (κουρτίνες, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες κ.λπ.), τσάντες, ζώνες. Ο ρουχισμός συγκεντρώνεται στην αποθήκη του ΠΑΣΥΚΑΦ, όπου διαχωρίζεται και κατηγοριοποιείται. Μέρος του ρουχισμού δωρίζεται σε άπορες οικογένειες καρκινοπαθών, άλλα πωλούνται σε χαμηλές τιμές στα φιλανθρωπικά καταστήματα του ΠΑΣΥΚΑΦ, ενώ τα υπόλοιπα στέλνονται για ανακύκλωση στο εξωτερικό. Τα καθαρά έσοδα του προγράμματος στηρίζουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα!
 

Tags πασυκαφ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8478 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3278 s // Total time: 2.1756 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X