Έλενα Τσαγκρινού: Η άνοδος στα στοιχήματα αμέσως μετά την πρώτη πρόβα του "El diablo" [εικόνες]


Έλενα Τσαγκρινού: Η άνοδος στα στοιχήματα αμέσως μετά την πρώτη πρόβα του "El diablo" [εικόνες]

Οι υπόλοιπες επιτυχίες που σημειώνει το κομμάτι μας.

Το “El diablo”, πήρε την επίσημη του μορφή, και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σκήνη της Eurovision, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους eurofans αλλά και όχι μόνο.

Η Έλενα Τσαγκρινού με τις τέσσερις χορεύτριές της, απογείωσε το κομμάτι τόσο με τη σκηνική της παρουσία, όσο και με την εξαιρετικά εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η πρώτη πρόβα έγινε με αφορμή τον πρώτο ημιτελικό ο οποίος θα είναι την επόμενη Τρίτη, 18 Μαΐου, με τους ρυθμούς να είναι πυρετώδεις, και απογειωτικοί.

Μετά την πρώτη πρόβα ωστόσο, βγαίνουν και οι πρώτες εντυπώσεις των fans, των δημοσιογράφων, και όσων βρίσκονται εκεί, και αυτό αποτυπώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, και στα στοιχήματα, τα οποία είναι και αυτά που μας προϊδεάζουν για το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:Έλενα Τσαγκρινού: Πήρε στα χέρια της το τρόπαιο της φετινής Eurovision [εικόνες]

Αμέσως μετά λοιπόν, την πρόβα της Κύπρου και λίγα λεπτά αργότερα, η αποστολή μας ανέβηκε στην 7η θέση ανάμεσα σε 39 χώρες, ενώ στον πρώτο ημιτελικό αυτή τη στιγμή, είναι η τρίτη από τις δέκα αποστολές που εξασφαλίζει το "μαγικό" εισιτήριο για τον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνισή μας στο επίσημο κανάλι της Eurovision, πριν καν συμπληρώσει ένα 24ωρο στο youtube, έχει μαζέψει 12 χιλιάδες likes, πάνω από 340 χιλιάδες προβολές, και φιγουράρει πρώτο στα trends! Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες στην gallery:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Έλενα Τσαγκρινού, διασημοι, eurovision, στοιχηματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1222 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3905 s // Total time: 2.5127 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X