Pink: Οι φοβίες πως θα πέθαινε με τον γιο της και η διαθήκη που έγραψε


Pink: Οι φοβίες πως θα πέθαινε με τον γιο της και η διαθήκη που έγραψε

\"Είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι τελείωσε για εμάς\"

Αναστατωμένη και συγκλονισμένη ένα χρόνο μετά παραμένει η Pink, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε τόσο η ίδια όσο και ο γιος της, Jason, από τον κορωνοϊό.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή "Heart Radio", και στον Mark Wright,η διάσημη pop τραγουδίστρια αποκάλυψε πως νόμιζε πως εκείνη και ο τριών ετών γιος της θα πέθαιναν, μιας και τα συμπτώματά τους ήταν πολύ βαριά.

Εξηγώντας μάλιστα: "Αυτό θα ακουστεί τρελό, αλλά είχαμε covid πέρυσι, πολύ νωρίς τον Μάρτιο, ήταν πολύ άσχημο και ξαναέγραψα την διαθήκη μου… είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι τελείωσε για εμάς".

Η Pink μάλιστα δεν έμεινε μέχρι εκεί, καθώς συνέχισε προσθέτοντας ότι κάλεσε την καλύτερη της φίλη και της είπε πως στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει να πει στην κόρη της, Willow πόσο πολύ την αγάπησε, σχολιάζοντας παράλληλα: 'Ως γονέας, σκέφτεσε, τι αφήνω στο παιδί μου; Τι τους διδάσκω; Και πρόκειται να τα καταφέρουν σε αυτόν τον κόσμο, αυτόν τον τρελό κόσμο στον οποίο ζούμε τώρα; Τι πρέπει να τους πω αν είναι η τελευταία φορά που θα μπορέσω να τους μιλήσω".

 

Tags pink, κορωνοιος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, γιος, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1956 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3116 s // Total time: 3.5072 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X