Μαριαλένα: "Θα ήθελα να ήταν στο έπαθλο επικοινωνίας ο Γιώργος Λιβάνης" [βίντεο]


 Μαριαλένα: "Θα ήθελα να ήταν στο έπαθλο επικοινωνίας ο Γιώργος Λιβάνης" [βίντεο]

Φανερά απογοητευμένη, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη.

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν το βράδυ της Τετάρτης, 5 Μαίου, οι παίκτες της μπλε ομάδας σε ένα ακόμη επεισόδιο του "Survivor".

Απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και ένα γευστικό γεύμα, θα είχαν την ευκαιρία να δουν σε βιντεο τους φίλους τους, να τους στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, παίρνοντας από αυτούς δύναμη για να συνεχίσουν στο reality επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμα:"Survivor": Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες [βίντεο]

Η Μαριαλένα ωστόσο, με την επιστροφή της στην καλύβα, δεν έκρυψε την απογοήτευση της, πως δεν έλαβε μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο, αναφέροντας τα ακόλουθα:"Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags διασημοι, μαριαλενα, γιωργος λιβανης, survivor, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4031 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3720 s // Total time: 2.7751 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X