5 +1 δώρα ομορφιάς για τη γιορτή της μητέρας


5 +1 δώρα ομορφιάς για τη γιορτή της μητέρας

Μια κίνηση που σίγουρα θα της χαρίσει χαρά!Μια κίνηση που σίγουρα θα της χαρίσει χαρά!

Στις 9 Μάϊου όλες οι μητέρες θα έχουν την τιμητική τους κι εσύ αν θέλεις πέρα από τη μεγάλη αγκαλιά να της χαρίσεις και ένα όμορφο δώρο, τότε πιο κάτω σου βρήκαμε και σου προτείνουμε πέντε προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν.

Korff, Collagen Age Filler Face Cream

Αντιγηραντική κρέμα προσώπου που καταπολεμά όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος, όπως είναι οι ρυτίδες και η απώλεια της τονικότητας, ενυδάτωσης και φωτεινότητας.

pHformula, E.X.F.O. Cleanse

Απαλό καθαριστικό με AHA και ένζυμα που καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και προλαμβάνει ξεσπάσματα λιπαρότητας, σπυράκια και θαμπή επιδερμίδα. Παράλληλα, απομακρύνει ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία του προστατευτικού δερματικού φραγμού.

Juliette has a Gun, Pear Inc.

Ένα δροσιστικό άρωμα, με μια ένδειξη "gourmandise". Ένας φρουτώδης μόσχος, ενισχυμένος με Ambroxan και αχλάδι, όπως η υπόσχεση για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Apivita, Beessential Oils Strengthening & Nourishing Skin Supplement Night Balm

Ενυδατώνει και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, θρέφει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση και χαρίζει αίσθηση χαλάρωσης πριν τον ύπνο.

Frezyderm, Active Block SPF 25

Εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Neoderma, Blue Blood Face Tinted Sunscreen [Beige]

Aντηλιακό με SPF30, ελαφριάς υφής με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από τις ακτίνες UV και βοηθούν αποτελεσματικά ενάντια στην εμφάνιση των κηλίδων.

 

Tags beauty, face, mother's day, Ομορφια, προσωπο, γιορτή της μητέρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5183 s (233 Queries.) // Parse time: 0.1952 s // Total time: 2.7136 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X