Πρώτη φορά έκανα SUP! [εικόνες]


Πρώτη φορά έκανα SUP! [εικόνες]

Κατενθουσιάστηκα και σίγουρα θα το ξανακάνω!  

Όσο και να λατρεύω τη θάλασσα μπορώ να πω ότι την φοβάμαι εξίσου πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που όποιο θαλάσσιο σπορ και αν έχω δοκιμάσει μου δημιουργεί εκ των προτέρων άγχος και ανασφάλεια. Φυσικά, δεν τα παρατάω και πεισμώνω για να ξεπεράσω τους φόβους μου.  

Μετά από αυτή την σύντομη εξομολόγηση, ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για την πρώτη μου εμπειρία με το SUP (Stand Up Paddling) ή όρθια σανιδοκωπηλασία. Μιας και ήμασταν σε μίνι διακοπές αποφάσισα να "ξοδέψω" αυτό το ένα μήνυμα που είχα, για να πάω παραλία.  

Φθάνουμε στην παραλία και ένα αεράκι το είχε όπως επίσης και ο ελαφρύς κυματισμός της θάλασσας δυσκόλευε περισσότερο την κατάσταση. Αφού δοκίμασα να σταθώ όρθια, κάτι το οποίο δεν κατάφερα με την πρώτη, προτίμησα να μείνω στα γόνατα μέχρι να πάρω τα πάνω μου και να βρω την ισορροπία μου. Έτσι κι έγινε, μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερα να σταθώ όρθια και κάπου εκεί δυσκόλεψε περισσότερο το πράγμα! 

Το επόμενο πράγμα που έπρεπε να μάθω ήταν να χρησιμοποιώ το κουπί. Η αλήθεια χρειάστηκα χρόνο μέχρι να εγκλιματιστώ και να καταλάβω πως πρέπει να το χειρίζομαι. Τελικά όμως τα κατάφερα! Μόνο που ήμουν η τελευταία της παρέας μιας που ο Πέτρος είχε ήδη απομακρυνθεί, το ίδιο και η ξαδέρφη μου, και είχα μείνει αρκετά πίσω.  

Το SUP είναι ένα full body workout αερόβιας μορφής και το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικό και άκρως αναζωογονητικό. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι την επόμενη μέρα πονούσα παντού, αλλά όσες γυμνάζεστε σίγουρα ξέρετε τι θα πει "γλυκός πόνος". 

Στην τελική, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το διασκέδασα, πέρασα τον χρόνο μου ευχάριστα και σίγουρα θα το ξανακάνω. 

Love,

K. 

xx
 

Tags SUP, blog, BLOGGER, διασημοι, Κλέλια Γιασεμίδου, θάλασσα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1634 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2835 s // Total time: 2.4469 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X