Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Η 10η επέτειος του γάμου τους με πολλές εκπλήξεις!


Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Η 10η επέτειος του γάμου τους με πολλές εκπλήξεις!

Οι υπέροχες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και η αποκάλυψη για το πώς θα περάσουν τη ξεχωριστή αυτή ημέρα!  

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιορτάζουν σήμερα, 10 χρόνια γάμου και σίγουρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για το Παλάτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2011 στο Westminster Abbey σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή που μάλιστα, κηρύχθηκε εθνική αργία.

Η Kate ήταν εκθαμβωτική μέσα από το εντυπωσιακό νυφικό Alexander McQueen και το έθνος γιόρτασε καθώς έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Για να σηματοδοτήσει τη σημαντική στιγμή, ένα ντοκιμαντέρ του BBC θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή 30 Απριλίου, την ημέρα μετά την επέτειο του ζευγαριού, το οποίο θα παρουσιάσει τα σημαντικότερα σημεία αυτής της βασιλικής γιορτής.

Από τις 12 Απριλίου, καταστήματα και υπαίθρια εστιατόρια είναι πλέον ανοιχτά στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε το βασιλικό ζευγάρι έχει τώρα την επιλογή να δειπνήσει στην ύπαιθρο. Ωστόσο, φαίνεται πολύ πιο πιθανό ότι το ζευγάρι θα επιλέξει να μείνει μέσα και να δειπνήσει στο σπίτι, όπως άλλωστε επιλέγει να κάνει κάθε χρόνο στην επέτειο του γάμου τους.

Διαβάστε στη madamefigaro.cy τι δώρο σκοπεύει ο Πρίγκιπας να κάνει στη σύζυγό του και τα όμορφα στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο Chris Floyd. 

Photo Credits: EPA
 

Tags Kate Middleton, διασημοι, πρίγκιπας William, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2761 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4664 s // Total time: 2.7426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X