Αυτός είναι ο λόγος που μάλλον θα ναυαγήσει το να υπάρχει κοινό στη φετινή Eurovision! 


Αυτός είναι ο λόγος που μάλλον θα ναυαγήσει το να υπάρχει κοινό στη φετινή Eurovision! 

Πολύ κοντά στην ακύρωση της απόφασης που είχε παρθεί!  

Δυστυχώς ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Ολλανδίας έφτασε τους 839. Αριθμός ρεκόρ των τελευταίων δύο εβδομάδων. Χθες, 21 Απριλίου, οι νοσηλευόμενοι ήταν 822. Μέχρι χθες το πρωί στις 11:00 ώρα Κύπρου καταγράφτηκαν 9.648 νέα κρούσματα – 1.134 περισσότερα από προχθές. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων εντός μιας ημέρας από τις 7 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Πήραμε μία γεύση από τη χορογραφία που θα δούμε στη σκηνή της Eurovision! [βίντεο]

Στις 28 Απριλίου θα αποφασιστεί εάν στα λεγόμενα Fieldlab Events (εκδηλώσεις με παρουσία κοινού) θα συνεχιστούν τα τεστ κορωνοϊού, συνεπώς αν θα υπάρξει παρουσία κόσμου. Αν ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ της Ολλανδίας φτάσει τους 900, αυτό θα σημαίνει αυτόματα και απαγόρευση προσέλευσης κοινού και στη Eurovision 2021. Απομένει μία εβδομάδα για να μάθουμε τι τελικά θα συμβεί.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Πρέπει να παρακολουθήσουμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση στον τομέα της υγείας, διότι θα υποδεχτούμε κοινό μόνο αν είναι υπεύθυνο να αποφασιστεί κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο Sietse Bakker, Εκτελεστικός Παραγωγός της Eurovision 2021.

Πηγή: OGAE Greece 
 

Tags eurovision 2021, κοινό, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0249 s // Total time: 0.0252 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X