Η καλύτερη ώρα μέσα στην ημέρα για άσκηση για να χάσεις λίπος!


Η καλύτερη ώρα μέσα στην ημέρα για άσκηση για να χάσεις λίπος!

Μάθε γιατί πρέπει να την προτιμάς!  

Τώρα πια που έχουν ανοίξει τα γυμναστήρια και ο καιρός είναι καλύτερος με το κρύο να έχει υποχωρήσει, σε αρκετούς λειτουργεί ως κίνητρο για να βγουν για τρέξιμο, η να κάνουν μία βόλτα με το ποδήλατό τους ή ακόμα να πάνε και για περπάτημα. Γνωρίζεις όμως ποια είναι η κατάλληλη ώρα;

Το να παρακινήσουμε τον εαυτό μας να γυμναστεί το πρωί, με το που ξυπνήσουμε είναι αρκετά δύσκολο, ενώ η απογευματινή άσκηση μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά φαντάζει ακόμα πιο τρομακτική. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την άσκησή μας πρέπει να σιγουρευτούμε ότι όταν το κάνουμε μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την υγεία. 

Η άσκηση το πρωί είναι η πιο ευεργετική από την άποψη της υγείας. Να γιατί:

Τα επίπεδα τεστοστερόνης μας είναι έως και 30% υψηλότερα το πρωί", εξηγεί ο Vinny Lewis-Jamerson, studio manager γνωστού γυμναστηρίου στη Μεγάλη Βρετανία. "Και με την τεστοστερόνη που βοηθά στην ανάπτυξη της μυϊκής ανάπτυξης και προσαρμογής, είναι απαραίτητο να ασκείσαι τη σωστή ώρα της ημέρας”.

Επιπλέον, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να κάνετε την άσκησή σας πιο αποτελεσματική και να κάψετε περισσότερο λίπος.

Ο Vinnie λέει: “Οι αποθήκες στο σώμα μας σε υδατάνθρακες βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο το πρωί, οπότε, εάν αποφύγετε να παίρνετε υδατάνθρακες πριν από την πρωινή σας άσκηση, το σώμα σας θα τείνει περισσότερο να κάψει λίπος, αντί για υδατάνθρακες”.
 

Tags άσκηση, γυμναστικη, πρωί, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8131 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4236 s // Total time: 3.2367 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X