Η Χριστιάνα Αριστοτέλους συγκλονίζει: "Με βρήκαν φυτό… Δεν ξέρω τι μου είχαν χορηγήσει…"


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους συγκλονίζει: "Με βρήκαν φυτό… Δεν ξέρω τι μου είχαν χορηγήσει…"

Η δύσκολη περίοδος της ζωής της παρουσιάστριας!  

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Έλα να δεις” το μεσημέρι της Πέμπτης, 22 Απριλίου, παραχωρώντας συνέντευξη στη Μαρία Ιωάννου. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Συγκινημένη στο Omega! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε την περίοδο κατά τη διάρκεια των σπουδών της όπου βίωνε κρίσεις πανικού και πως κατάφερε η ίδια να τις διαχειριστεί.

“Θυμάμαι τον εαυτό μου να περπατώ στη Θεσσαλονίκη, να κάθομαι κάτω στο πεζοδρόμιο, να μην ξέρω τι να κάνω. Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι Κύπριοι, ο ένας σπούδαζε γιατρός και με είχε βοηθήσει […] Κάποια στιγμή, θυμάμαι, είχα μπει στο αεροπλάνο και είχα έρθει στην Κύπρο γιατί ήμουν πολύ άσχημα αλλά είχα τόσο πείσμα που είχα κλείσει εισιτήριο επιστροφής σε τρεις ημέρες […] Ήρθα στην Κύπρο και με βρήκαν φυτό οι δικοί μου έξω σε ένα παγκάκι στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Δεν ξέρω τι μου είχαν βάλει ακριβώς σε φάρμακο, γιατί μου είχαν χορηγήσει μία ένεση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και με έβαλαν στο αεροπλάνο. Και με βρήκαν οι δικοί μου έξω στο αεροδρόμιο κάπως μισοκοιμισμένη”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, μαρια ιωαννου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8306 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3604 s // Total time: 2.1910 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X