Το άγριο κράξιμο του Τριαντάφυλλου σε πρώην παίκτρια του "Survivor" και η αντίδραση της ίδιας!


Το άγριο κράξιμο του Τριαντάφυλλου σε πρώην παίκτρια του "Survivor" και η αντίδραση της ίδιας!

Ποιαν πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έβαλε στο στόχαστρο ο τραγουδιστής;  

Ο Τριαντάφυλλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού “Survivor”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε ακόμα: Μελίνα Μεταξά: Η πρώην Κύπρια παίκτρια του “Survivor” εξομολογείται: “Μου έφεραν έναν άνθρωπο που δεν ήταν καν ο σύντροφός μου”

Ο Ντάφυ, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, πριν από τρία χρόνια είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο τότε “Survivor” και ήταν καταπέλτης για μία εκ των παικτριών, την Κύπρια συμμετέχουσα Μελίνα Μεταξά. 

Η Μελίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 22 Απριλίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Τριαντάφυλλο αναφερόμενη σε όσα είχε πει τότε για εκείνην, χωρίς καν να γνωρίζονται.

“Όταν βγήκα από το παιχνίδι, εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, ότι υπάρχει αυτός ο τραγουδιστής. Δεν άκουγα αυτό το είδος μουσικής. Οπότε βγαίνοντας από το παιχνίδι, μου είπαν όλοι οι δικοί μου ότι αυτός ο άνθρωπος πήγε στην εκπομπή (Survivor Πανόραμα) και μίλησε πολύ άσχημα για εσένα. Δεν τον ήξερα. Πήγα και είδα το επεισόδιο και είπε χωρίς να γνωρίζει εμένα προσωπικά ή κάποιον από την οικογένειά μου ότι το 95% της Κύπρου λέει ότι τους κάνει ρεζίλι και ποια είναι αυτή που δεν μιλάει κυπριακά… Δεν ξέρω γιατί τον καλέσανε και δεν έμαθα ποτέ για ποιον λόγο μίλησε τόσο άσχημα. Τότε, λοιπόν, όλος ο κόσμος που με στήριζε στράφηκε να πάρει τον λόγο και πάρα πολλά από αυτά τα άτομα, τους είχε μιλήσει πολύ άσχημα. Μου στέλναν μετά τα μηνύματα που τους έστελνε και ήταν πολύ άσχημα […] Ξέρει ότι αυτό στον κόσμο “μετράει”. Ο κόσμος θέλει όλη αυτή τη βαβούρα και το κουτσομπολιό”, αποκάλυψε η Μελίνα Μεταξά. 


 

Tags τριανταφυλλος, μελινα μεταξα, ηρθε κι εδεσε, survivor, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0170 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7329 s // Total time: 3.7499 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X