ΙΚΕΑ: Μεταφερόμαστε έξω!


ΙΚΕΑ: Μεταφερόμαστε έξω!

Η Άνοιξη είναι εδώ και μας καλεί να μεταφερθούμε έξω!

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Μόνο μέχρι το μπαλκόνι, τη βεράντα ή τον κήπο μας. Είναι η εποχή που ονειρευόμαστε στιγμές χαλάρωσης, ένα διάλειμμα με την οικογένεια στον κήπο, ένα γεύμα στη βεράντα. Ανυπομονούμε να στρώσουμε το πρώτο ανοιξιάτικο τραπέζι στην αυλή μας και εφόσον το Πάσχα πλησιάζει, ήδη σκεφτόμαστε ιδέες και αναζητούμε έμπνευση για το στρώσιμο του πιο όμορφου πασχαλινού τραπεζιού για την οικογένειά μας. Ώρα, λοιπόν, να ετοιμάσουμε τους εξωτερικούς μας χώρους, ώστε να απολαμβάνουμε όμορφες ανοιξιάτικες ημέρες και βραδιές με τους αγαπημένους μας. Η ΙΚΕΑ είναι εδώ για να μας δώσει έμπνευση και λύσεις.

Για χαλαρωτικές στιγμές στο μπαλκόνι, τη βεράντα ή τον κήπο χρειάζεται η κατάλληλη επίπλωση. Ένας καναπές εξωτερικού χώρου, μία καρέκλα και ένα πουφ για να βάζουμε τα πόδια μας όταν διαβάζουμε το αγαπημένο μας βιβλίο είναι οι καλύτερες επιλογές. Η  τέλεια λύση για τους εξωτερικούς μας χώρους είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο χαλάρωσης στο μπαλκόνι μας ή στον κήπο μας, το ίδιο άνετο με το καθιστικό μας. Επιλέγουμε ανάμεσα από λειτουργικά συστήματα καναπέδων ΙΚΕΑ και άλλων επίπλων, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο μας και στο προσωπικό μας γούστο. Οι σειρές επίπλων εξωτερικού χώρου SOLLERÖN, ÄPPLARÖ και JUTHOLMEN προσφέρουν πολλές επιλογές για να διαλέξουμε αυτήν που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες και τον χώρο μας. Ένα ευέλικτο σύστημα καναπέ, όπως ο HAVSTEN μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τον καναπέ μας όπως θέλουμε, καθώς μπορούμε να προσθέτουμε ή να αφαιρούμε καθίσματα ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Κατά την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο μαζί με τις στιγμές χαλάρωσης στην αυλή μας, υπάρχουν κι άλλες συνήθειες που έχουν την τιμητική τους. Μια από αυτές είναι το BBQ, μια αγαπημένη ασχολία, που μας φέρνει πιο κοντά σε οικογένεια και φίλους. Μια ψησταριά με κάρβουνα είναι η ιδανική επιλογή για να δώσει στο φαγητό μας μια ξεχωριστή γεύση και να ενθουσιάσει όλη την οικογένεια. Η σειρά GRILLSKAR της IKEA περιλαμβάνει δεκάδες προϊόντα που θα μας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, όπως ψησταριές για κάρβουνα, ραφιέρες σε μορφή νησίδας εξωτερικού χώρου, ντουλάπια αποθήκευσης και μονάδες νεροχύτη εξωτερικού χώρου.

Αναμφίβολα, η διαδικασία μέχρι να προετοιμαστεί το φαγητό είναι υπέροχη, με τους κοντινούς μας ανθρώπους να συγκεντρώνονται γύρω από το BBQ γεμάτοι προσμονή για το τελικό αποτέλεσμα. Τίποτα, όμως, δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που θα συγκεντρωθούμε γύρω από το τραπέζι. Τι πιο διασκεδαστικό από το να στρώσουμε το ανοιξιάτικο τραπέζι μας στην αυλή, το μπαλκόνι ή τον κήπο και να μοιραστούμε ένα απολαυστικό γεύμα με την οικογένειά μας; Ειδικότερα τώρα που οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, το στρώσιμο του πασχαλινού τραπεζιού μπαίνει σε πρώτο πλάνο και αναζητούμε έμπνευση για να σερβίρουμε το εορταστικό μας γεύμα με στιλ!

Όταν έρχεται η στιγμή να στρώσουμε το τραπέζι αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και δημιουργούμε τους αγαπημένους μας συνδυασμούς. Ξεκινώντας από το τραπεζομάντηλο, μπορούμε να επιλέξουμε καρό μοτίβο που μας δίνει την αίσθηση της εξοχής ή μονόχρωμο, που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα σουπλά, το runner και όλα τα είδη σερβιρίσματος. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας, μοναδικό τραπεζομάντηλο, επιλέγοντας το ύφασμα που μας ταιριάζει από τη μεγάλη συλλογή υφασμάτων της IKEA και αξιοποιώντας την Υπηρεσία Ραψίματος.  Όσο για τα σουπλά, οι επιλογές μας είναι πολλές ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή μας. Τετράγωνα ή στρογγυλά, σε έντονα χρώματα ή παστέλ αποχρώσεις, με φλοράλ μοτίβα, από βαμβάκι ή ακόμη και από… φύκια και άλλα ανανεώσιμα υλικά, τα οποία αποτελούν εξαιρετική επιλογή για το περιβάλλον. Δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει από τη μεγάλη ποικιλία της IKEA.

Κάθε φαγητό χρειάζεται το κατάλληλο σερβίρισμα για να αναδειχτεί. Ειδικά για το πασχαλινό μας γεύμα, επιλέγουμε να παρουσιάσουμε τις συνταγές μας σε εντυπωσιακές πιατέλες, μπολ και σερβίτσια, που θα τις απογειώσουν. Μπορούμε να επιλέξουμε παστέλ ή πολύχρωμες αποχρώσεις, με ματ ή γυαλιστερή όψη  ή να συνδυάσουμε τα παραπάνω αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη και δίνοντας ζωντάνια στο εορταστικό μας τραπέζι. Η IKEA μας δίνει όλες τις επιλογές σε σερβίτσια, πιάτα και μπολ. Όσο για το κρασί και τα ροφήματα της παρέας, δεν θα μπορούσαμε παρά να τα σερβίρουμε σε όμορφες καράφες και αναδείξουμε τα χρώματα και τα αρώματά τους με τα κατάλληλα ποτήρια. Μπορούμε να προτιμήσουμε απλά, λιτά ποτήρια κρασιού και να τολμήσουμε με χρωματιστά ποτήρια για το νερό. Ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας έχουν και τα μπουκάλια νερού που θα δροσίσουν την παρέα σε διάφορα σχήματα και χρώματα, διαφανή ή με ανοιξιάτικα σχέδια από υλικά που ταιριάζουν στο στιλ και τη διάθεσή. H IKEA μας δίνει όλες τις επιλογές για να διαλέξουμε.

Ιδανικά για το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι τα προϊόντα της καλοκαιρινής σειράς SOMMARDROM της ΙΚΕΑ που περιλαμβάνουν τραπεζομάντηλα, σουπλά, ποτήρια, χαρτοπετσέτες και δίσκους, αναδεικνύουν τα μοτίβα της άνοιξης και δίνουν έμφαση σε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Μέσα από τη μεγάλη συλλογή της IKEA σε είδη σερβιρίσματος έχουμε την τέλεια συνταγή για να κάνουμε τη διακόσμηση του τραπεζιού μας τόσο όμορφη όσο και το φαγητό που απολαμβάνουμε με τους αγαπημένους μας.

Οι υπέροχες ανοιξιάτικες ημέρες μάς καλούν ήδη έξω και εμείς λαχταράμε περισσότερο από ποτέ να τις απολαύσουμε. Η διάθεσή μας, μας οδηγεί έξω και ήδη σχεδιάζουμε ημέρες και βράδια στον εξωτερικό μας χώρο, οικογενειακές στιγμές, παιχνίδια και γέλια και απολαυστικές γεύσεις από το τραπέζι των γιορτών. Τα κατάλληλα είδη σερβιρίσματος για το στρώσιμο του εορταστικού τραπεζιού μας θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους μας. Η IKEA μάς δίνει μια σειρά από καλοσχεδιασμένες πρακτικές λύσεις για να οργανώσουμε το τέλειο σκηνικό.

Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και εμπνεόμαστε από το έντυπο της ΙΚΕΑ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021.

Tags ikea


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7048 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3576 s // Total time: 3.0625 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X