Μάριος Πρίαμος: "Θα ήμουν ψεύτης να έλεγα πως δεν με ενδιαφέρουν οι απολαβές του "Survivor" όταν ακούω αυτά τα ποσά"


Μάριος Πρίαμος: "Θα ήμουν ψεύτης να έλεγα πως δεν με ενδιαφέρουν οι απολαβές του "Survivor" όταν ακούω αυτά τα ποσά"

Η εξομολόγησή του για την επιθυμία να συμμετάσχει στο “Survivor All Star”  

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός και ιδιαίτερα δημοφιλής μετά τη συμμετοχή του στο “Survivor” το 2017, ακούγεται έντονα πως θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο “Survivor All Star”, το οποίο φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Ο πρώην παίκτης των “Μαχητών”, ο “τρελός Κύπριος”, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, σε πρόσφατη φιλοξενία του στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, επεσήμανε πως οι οικονομικές απολαβές από το ριάλιτι επιβίωσης είναι σίγουρα ένα κίνητρο για να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο “Survivor”. 

“Νομίζω δεν θα ήταν σωστό προς τον κόσμο να έλεγα ότι δεν θα με ενδιέφεραν οι οικονομικές απολαβές του “Survivor” όταν βλέπω και ακούω αυτά τα νούμερα. Είναι ξεκάθαρο, σίγουρα. Απλά είμαι ένας άνθρωπος που αγάπησα το παιχνίδι. Εγώ στο παιχνίδι πήγα, και έπαθλο να μην είχε στο τέλος, πάλι θα πήγαινα”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags μάριος πριαμος, μαριος πριαμος ιωαννιδης, survivor, survivor all star, χρηματα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0300 s // Total time: 0.0360 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X