Νικόλας Ιωαννίδης: Το πρόβλημα υγείας που τον φοβίζει – "Δεν ήθελα να το πιστέψω"


Νικόλας Ιωαννίδης: Το πρόβλημα υγείας που τον φοβίζει – "Δεν ήθελα να το πιστέψω"

Η εξομολόγηση του γνωστού instagrammer που μας συγκίνησε  

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, θέλησε το βράδυ της Τρίτης, 20 Απριλίου, να μοιραστεί κάτι που τον απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα, με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από σχετική ανάρτηση σε instastory. 

Ο γνωστός instagrammer του νησιού μας ενημέρωσε τους followers του, πως ενδέχεται να πρέπει να αποχωριστεί το αγαπημένο του γατάκι, Πασχάλη, τον οποίο υιοθέτησε πέρυσι κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Ο λόγος είναι μία δερματική αλλεργία από την οποία υποφέρει εδώ και αρκετό καιρό. 

Συγκεκριμένα έγραψε στο post του: “Από την Παρασκευή προσπαθώ να γράψω αυτό το post αλλά δεν μου βγαίνει. Μου είναι πολύ δύσκολο! Και επειδή τα μοιραζόμαστε όλα, ήθελα να μοιραστώ και αυτό. Γιατί χρειάζομαι τη θετική σας ενέργεια. Περιμένω κάποιες εξετάσεις Τετάρτη – Πέμπτη που θα δείξουν αν θα πρέπει να αποχωριστώ τον Πασχάλη μου ή όχι. (Γι’ αυτό έπινα κορτιζόνη τρεις μήνες). Δυστυχώς έχω δερματική αλλεργία και υποφέρω εδώ και αρκετούς μήνες. Αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω ούτε να το χωνέψω. Ο γιατρός μου όμως ήταν ξεκάθαρος. Μακάρι οι τελευταίες αναλύσεις να δείξουν κάτι άλλο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό post του Νικόλα Ιωαννίδη: 
 

Tags νικολας ιωαννιδης, πασχαλης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6272 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3291 s // Total time: 2.9564 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X