Χριστίνα Κεφαλά: Δημοσίευσε προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη και τον αποστόμωσε [εικόνα]


Χριστίνα Κεφαλά: Δημοσίευσε προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από φίλο του Σάκη και τον αποστόμωσε [εικόνα]

Η σκληρή απάντηση της στο χυδαίο μήνυμα 

Η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης με την είσοδο τους στο Survivor άφησαν ένα σύννεφο να αιωρείτε για το εαν τελικά ήταν ζευγάρι λίγο πριν την είσοδο τους στο reality. Ο Σάκης διέψευσε μια τέτοια φήμη ενώ η Χριστίνα κράτησε σιγή ιχθύος. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποχωρώντας δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Κατσούλη. "Δεν ήξερα πως έλεγε ο Σάκης ότι είμαστε φίλοι. Αυτό το έμαθα μετά. Τον ξέρω χρόνια αλλά δε σημαίνει πως δεν είχε γίνει κάτι. Μάλλον ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και έπρεπε δημοσίως να μην υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα πλάνα. Είχαμε κάτι, ένα φλερτ για ενάμιση μήνα που δε βγήκε κάπου. Κράτησα όντως φιλικές επαφές με τον Σάκη, αλλά δε μιλούσαμε όλο αυτό τον καιρό. Τυχαία βρεθήκαμε όταν υπογράφαμε τα συμβόλαια για το Survivor.  Ξέρω από τον Σάκη ότι είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα πως χώρισαν τον Οκτώβριο. Εγώ με τον Σάκη πρόσφατα είχα κάτι. Μετά τον Οκτώβριο. Τον πρώτο καιρό δε μπορούσα να προσαρμοστώ στην καλύβα. Γιατί η Μαριαλένα ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της πως ο Σάκης τα είχε με μια κοπέλα από το My Style Rocks. Καθίσαμε και τα συζητήσαμε. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ήξερα από τον Σάκη πως είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο" είχε πει ομολογώντας πως υπήρξε ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη ενώ πρόσθεσε πως "Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί". 

Όλα τα πιο πάνω φαίνεται να μην άρεσαν στους φίλους του επιχειρηματία και ένας απο αυτούς της έστειλε ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα το οποίο η Χριστίνα Κεφάλα δημοσίευσε στα social media της μαζί με την απάντηση της "Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου. Υπάρχουν οι άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σeξ. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση..τότε αυτοί οι άντρες θα λένε εγώ απλά την γαμ@@σα. Άντε κοριτσάκι μου καλό" έγραφε το μήνυμα και η Χριστίνα σχολίασε "Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω και κότσια. Άλλοι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι! Άντε αγοράκι μου καλό εσύ".

Tags Χριστίνα Κεφαλα, σακης κατσουλης, survivor, showbiz κύπρος, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2299 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3749 s // Total time: 3.6048 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X