Πρίγκιπας Harry: Μάθαμε πως τον αντιμετώπισε η οικογένειά του στην κηδεία του παππού του! 


Πρίγκιπας Harry: Μάθαμε πως τον αντιμετώπισε η οικογένειά του στην κηδεία του παππού του! 

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα σε εκείνον, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Oprah!  

Το Σάββατο, 17 Απριλίου τελέστηκε η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή, 9 Απριλίου σε ηλικία 99 χρονών.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το βίντεο από την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle ήταν η πρώτη φορά που ο δούκας του Sussex θα συναντούσε τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Harry έφτασε στο Λονδίνο τα ξημερώματα της Κυριακής, 11 Απριλίου χωρίς τη σύζυγό του καθώς ο γιατρός δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης στράφηκε στην αντιμετώπιση της βασιλικής οικογένειας προς το πρόσωπο του πρίγκιπα Harry καθώς η επίμαχη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah Winfrey είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Παλάτι Buckingham.

Ωστόσο, οι πρίγκιπες William και Harry στην κηδεία του αγαπημένου τους παππού φάνηκαν να συνομιλούν και να περπατάνε ο ένας κοντά στον άλλο καθώς συνοδεύαν τον πρίγκιπα Φίλιππο στην τελευταία του κατοικία. Από την άλλη, σε φωτογραφίες και βίντεο είδαμε και την Kate Middleton να έρχεται κοντά με τον δούκα του Sussex.

Διαβάστε στη Madame Figaro Κύπρου με ποιους μίλησε από την οικογένειά του μετά την κηδεία, καθώς και το βίντεο που συνομιλεί με τον αδερφό του και τη σύζυγό του. 

Photo Credits: EPA

Tags πρίγκιπας Harry, william, κηδεία, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8502 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4459 s // Total time: 4.2961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X