House of Fame: Μάθε ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό live


House of Fame: Μάθε ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό live

Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι; 

Άλλο ένα live του "House of Fame" ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, 16 Απριλίου με ακόμη ένα παίκτη να αποχωρεί από την Μουσική Ακαδημία.

Οι σπουδαστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να κρατήσουν τη θέση τους στο μουσικό ριάλιτι.

Διάβασε ακόμη: Η Ελένη Φουρέιρα με εκρηκτική δημιουργία NatarGeorgiou

Στο τέλος της βραδιάς, η εκθαμβωτική, Ελένη Φουρέιρα κάλεσε στη σκηνή τους τρεις παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, τον Μηνά Τσουκάνη, την Πηνελόπη Τσακυρίδου και τον Γιώργο Ντίνο. Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε από το "House of Fame" ήταν ο Μηνάς Τσουκάνης.

Μετά ακολούθησε η ανακοίνωση των τριών παικτών που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία οι οποίοι θα μονομαχήσουν την επόμενη εβδομάδα για να κρατήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό. Η Μαριάννα Καρά, λοιπόν, ο Jimmy Sion και ο Γιάννης Αρβανιτίδης ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν ενώ στη συνέχεια, ο Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος είχε το δικαίωμα να σώσει έναν παίκτη, επέλεξε την Μαριάννα, έτσι τη θέση της πήρε η αμέσως επόμενη παίκτρια με την χειρότερη βαθμολογία που ήταν η Χρύσα Μαλακόζη.

Tags house of fame, celebrities, showbiz, gossip, διασημοι, Ελένη Φουρέιρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2328 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3369 s // Total time: 2.5696 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X