Alex Rodriguez: Αποχαιρέτησε την JLo μετά τον χωρισμό τους μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο


Alex Rodriguez: Αποχαιρέτησε την JLo μετά τον χωρισμό τους μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο

Η κίνηση αποχαιρετισμού για την αγάπη που τρέφει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alex Rodriguez  και της Jennifer Lopez για τον χωρισμό τους “έσκασε σαν βόμβα” στoν κόσμο του Hollywood.

Αν και μπορεί να υπήρχαν εδώ και καιρό οι φήμες ότι το ζευγάρι δεν περνάει και την καλύτερη φάση της σχέσης τους, εκείνοι όμως έδειξαν να θέλουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία, σώζοντας την αγάπη τους που εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν μια από τις πιο υποδειγματικές.

Πριν από λίγες ημέρες οι φήμες για τον οριστικό χωρισμό ήταν παραπάνω από πολλές. Τόσο όμως ο Rodriguez όσο και η JLo προσπάθησαν να διώξουν τα "σύννεφα" ανεβάζοντας  μερικές φωτογραφίες που ήταν μαζί, αγκαλιασμένοι και -φαινομενικά- ευτυχισμένοι.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Χώρισαν και αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση!

Tο χθεσινό instagram story του Alex Rodriguez ήταν συγκινητικό. Ο Αμερικανός παίκτης του baseball, ανέβασε ένα video στο οποίο δείχνει μια γωνιά στο σπίτι του η οποία είναι γεμάτη με φωτογραφίες της JLo, των παιδιών της, αλλά και του ίδιου με τα δικά του παιδιά. Ήταν ένα video αποχαιρετισμού για την αγάπη που τρέφει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του την οποία θεωρεί ακόμα οικογένειά του.

Μετά από αυτό το video το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του. Φαίνεται πως το video ήταν προάγγελος του τι θα συμβεί. Μία από τις εικόνες, ήταν και μια φωτογραφία στην οποία ήταν γραμμένο στην άμμο  "Jennifer + Alex" κυκλωμένο μέσα σε μια καρδιά, φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στις διακοπές του ζευγαριού την ημέρα που αρραβωνιάστηκαν. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Πηγή:queen.gr

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, JLO, alex rodriguez, hollywood, διασημοι, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1060 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3605 s // Total time: 2.4665 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X