Γνωστή Κύπρια εξομολογείται: "Για να πάω στη θάλασσα δεν έτρωγα την προηγούμενη ημέρα" 


Γνωστή Κύπρια εξομολογείται: "Για να πάω στη θάλασσα δεν έτρωγα την προηγούμενη ημέρα" 

Η κατάθεση ψυχής της νεαρής instagrammer που μας σόκαρε!  

Πρόκειται για ένα φρέσκο κορίτσι, αρκετά δημοφιλές στο κυπριακό instagram, που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αρκετές φορές μοιράζεται προσωπικά της βιώματα ενώ ενθαρρύνει τους followers της σε έναν πιο healthy τρόπο ζωής!

Ο λόγος για την Ολίβια Κωνσταντινίδου, η οποία σε πρόσφατη ανάρτησή της στην παραλία, αποκάλυψε πως μέχρι πρόσφατα είχε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης όσον αφορά στον τρόπο που η ίδια αντιλαμβανόταν την εικόνα της.

Θυμάμαι ότι υπήρχε περίοδος στη ζωή μου, που για να πάω στην παραλία δεν έτρωγα πολύ την προηγούμενη ημέρα. Ίσως και να μην έτρωγα καν πρωινό για να νιώθω πιο αδύνατη. Κι αυτή ήταν δυστυχώς η πραγματικότητα. Ήταν “φυσιολογικό” να πεινάω μόνο και μόνο για να φαίνομαι καλύτερη στα μάτια των άλλων. Αυτό πίστευα. Κοιτάζοντας πίσω, τώρα, που έχω ξεπεράσει αυτή την περίοδο, που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω περίοδο, καθώς ήταν σχεδόν ολόκληρή μου η ζωή, είναι λυπηρό που δεν μπορούσα να εκτιμήσω το σώμα μου… Εύχομαι να μην σπαταλούσα τις σκέψεις μου και την ενέργειά μου να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλες γυναίκες. Ήμουν αδύνατη όταν βίωσα bullying για το σώμα μου… Κάποιες φορές οι λέξεις σοκάρουν και πληγώνουν… Σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω που αγνοούν τα γεύματά τους για να δείχνουν καλύτερες με μπικίνι, σας παρακαλώ πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν αξίζει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αγχώνεστε πως φαίνεστε και αντ’ αυτού εστιάστε τι θέλει ο εαυτός σας εσωτερικά. Γεμίστε τον εαυτό σας με θετικές σκέψεις. Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναγνωρίστε ότι είστε όμορφες. Επειδή το αξίζετε”, έγραψε στην ανάρτησή της. 


 

Tags ολιβια κωνσταντινιδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6073 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2995 s // Total time: 2.9069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X