Έβελυν Καζαντζόγλου: Τα μυστικά της για να φτιάξετε ένα ζηλευτό account στο instagram! [εικόνα]


Έβελυν Καζαντζόγλου: Τα μυστικά της για να φτιάξετε ένα ζηλευτό account στο instagram! [εικόνα]

Το ταλέντο που έχει αναπτύξει φοβερά τα τελευταία χρόνια και μας το αποκαλύπτει.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι γεγονός πως διαθέτει ένα από τα πιο προσεγμένα, καλαίσθητα και ψαγμένα accounts στο instagram, και όλοι λίγο πολύ έχουμε “περιπλανηθεί” στον λογαριασμό της προκειμένου να ανακαλύψουμε μερικά από τα "μυστικά" της.

Πρόσφατα η επώνυμη Ελληνίδα και μοντέλο, απαντώντας στις ερωτήσεις του Q&A, που δημιούργησε, μας εξομολογήθηκε τα δικά της tips που κάνουν τις εικόνες της να έχουν μια άλλη αισθητική, αποκαλύπτοντάς μας παράλληλα και το γεγονός πως έχει τα δικά της φίλτρα.

Διαβάστε ακόμα: Τα μαλλιά της Έβελυν Καζαντζόγλου έγιναν θέμα στην ιταλική Vogue! 

Πρόσφατα η γνωστή infuencer ζήτησε από τους followers της να της αναφέρουν τι είναι αυτό που κουράστηκαν να βλέπουν πια στο instagram, με μια απάντηση να την πληροφορεί πως αυτά είναι τα φίλτρα που αλλάζουν εντελώς το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά κάποιου.

Η Έβελυν έδωσε την προσωπική της άποψη σε αυτό το θέμα, κάνοντας λόγο πως και εκείνη εχει φτιάξει φίλτρα κυρίως χρωματικά, απλά για να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα στη συγκεκριμένη εικόνα και στο περιεχόμενό της.

Μάλιστα πρόσθεσε και το ταλέντο που έχει αναπτύξει και το έχει εξελίξει φοβερά, και είναι αυτό του photoshop. Δείτε την εικόνα με την απάντηση της πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Έβελυν Καζαντζόγλου, instagram, φίλτρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6519 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4072 s // Total time: 3.0592 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X