Παναγιώτης Βασιλάκος: Ξέσπασε δημόσια για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσοπανίδου [εικόνα]


Παναγιώτης Βασιλάκος: Ξέσπασε δημόσια για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσοπανίδου [εικόνα]

\"Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα...\"

H Νικολέττα Τσοπανίδου ξάφνιασε όλους όταν το πρωί της Πέμπτης 8 Απριλίου μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day" αποκάλυψε το χωρισμό της με τον Έλληνα Βachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Κατά καιρούς δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν ωστόσο οι ίδιοι διέψευδαν τις φήμες είτε με δηλώσεις τους είτε με κοινές αναρτήσεις τους στα social media.

Aυτή την φορά ο χωρισμός είναι αλήθεια και η Νικολέττα είπε χαρακτηριστικά: "Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά"

 Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε το βράδυ της Παρασκευής 9 Απριλίου το δικό του σχόλιο για τον χωρισμό μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram όπου εμφανώς εκνυερισμένος μίλησε με σκληρή γλώσσα στους διαδικτυακούς του φίλους: "Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει ! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του !". Δείτε στο πιο κάτω gallery την επίθεση που έκανε ο Έλληνας Bachelor στους διαδικτυακούς του φίλους:

Tags νικολεττα τσοπανιδου, Παναγιώτης Βασιλάκος, bachelor, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2683 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2333 s // Total time: 2.5016 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X