Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Αρκετά απαιτητική αναμένεται να είναι η μέρα σας, που πολλοί μεταξύ σας θα θέλατε να περάσετε χαλαρά... Ίσως να καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε, αλλά μην το θεωρείτε δεδομένο…. Υπάρχει έντονο ενδεχόμενο, τα προβλήματα από ορισμένα στενά μέλη της οικογένειας σας να μην σας αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης

Ταύρος

 Θα πρέπει να καλωσορίσετε κάθε δραστηριότητα που σας φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης τους. Αποφύγετε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Δίδυμος

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

Καρκίνος

Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι πιθανότητες να παρεξηγηθείτε είναι αρκετά μεγάλες. Η έλλειψη κοινωνικής επαφής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι βασανιστική, θα πρέπει όμως να βρείτε την χρυσή τομή. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ‘έχει χάσει την υπομονή του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας και θα το χάσετε πολύ σύντομα εαν κάνετε κάτι δραστικό

Λέων

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες!  Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

 

Παρθένος

Οι φιλοδοξίες είναι η λέξη-κλειδί που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στην έκβαση της μέρας σας. Επιδιώξτε το καλύτερο για τον εαυτό σας και μην είστε με το ελάχιστο ευχαριστημένοι. Μην είστε όμως ξεροκέφαλοι και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σας αγαπούν. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να μη βιαστείτε να πανηγυρίσετε ή να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας πρόωρα. Υπάρχουν και οι καλοθελητές που καραδοκούν…

 Σκορπιός

Μην αφήνετε τον θυμό ή την δυσαρέσκεια να σας χαλάσει την μέρα. Κρατήσετε τα συναισθήματα σας για τον εαυτό σας και μην δίνετε αφορμή για σχόλια, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Η μέρα προσφέρεται όμως για αλλαγές στην κατοικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Εάν σκέφτεστε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, σήμερα είναι η μέρα σας.

Τοξότης

Για να λύσετε διάφορα θέματα, μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια, χαράξτε μια σταθερή γραμμή δράσεων και οργανωθείτε. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, αλλά θα τα καταφέρετε. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Αιγόκερως

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ακολουθείστε τη λογική σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα! Πιέζεστε από ψυχική και σωματική κούραση και είστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλείψεις. Αφιερώστε χρόνο για την ξεκούραση και αναζωογόνηση σας.

Υδροχόος

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν και να αλλάξουν γρήγορα. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με περιττές δαπάνες καταναλωτικής φύσης.

 Ιχθείς

Σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι τυχόν εντάσεις δεν θα είναι προς όφελος σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

Tags ζωδια, ημερησιες προβλεψεις, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1587 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3303 s // Total time: 2.4889 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X