Τρία πράγματα που συμβαίνουν σε όλους όταν έρχονται σε οργασμό!


Τρία πράγματα που συμβαίνουν σε όλους όταν έρχονται σε οργασμό!

Εκτός από την ευχαρίστηση, προφανώς!  

Πολλά “μαγικά” πράγματα συμβαίνουν όταν φτάνουμε σε οργασμό (αν καταφέρουμε να τον πετύχουμε). Νιώθουμε μία απίστευτη ικανοποίηση και ευχαρίστηση και πιο συνδεδεμένοι με το ερωτικό μας ταίρι.

Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που συμβαίνουν επίσης, λιγότερο επιθυμητά, που πιθανότατα δεν θα ταυτίζατε με έναν οργασμό, αλλά μπορεί να συμβούν παρόλα αυτά. Δεν τα βιώνουν όλοι ενώ κάποιοι μπορεί να βιώσουν ένα ή δύο.

Πονοκέφαλοι

Οι πονοκέφαλοι που σχετίζονται με τον οργασμό είναι πιο συνηθισμένοι στους άνδρες και σε εκείνους που πάσχουν από ημικρανίες και μπορούν να διαρκέσουν οτιδήποτε από λίγα λεπτά έως μερικές ημέρες.

Φτέρνισμα

Δεν είναι και η πιο σέξι αντίδραση αλλά το φτέρνισμα όπως και με τους πονοκεφάλους, δεν είναι απολύτως σαφές γιατί υπάρχει αυτή σύνδεση. Ωστόσο, μπορεί να συνδέεται με τη σύγχυση εντός του αυτόνομου νευρικού συστήματος, το οποίο ελέγχει το φτέρνισμα.

Τρέμουλο στα πόδια

Αυτό είναι το πιο σύνηθες από τα τρία καθώς η διαδικασία που προηγήθηκε θυμίζει leg workout. Ωστόσο, δεν έχει σχέση με την ενέργεια που ασκείται κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μάλλον τη συσσώρευση αδρεναλίνης κατά τη διάρκεια της κορύφωσης. Όταν ερχόμαστε σε οργασμό, η ένταση συσσωρεύεται γύρω από τους μυς μας, και έτσι όταν το σεξ ολοκληρώνεται και η ένταση απελευθερώνεται, μπορεί να προκαλέσει κράμπες ή συσπάσεις. Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, δοκιμάστε να πιείτε νερό και να φάτε κάτι με κάλιο, όπως μια μπανάνα ή ένα αβοκάντο.
 

Tags σεξ, οργασμός, σχεσεις, ζευγαρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0233 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3717 s // Total time: 2.3949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X