Ροντίκα Κάρογιαν: Απαντάει για πρώτη φορά “ανοιχτά” για τη φημολογούμενη σχέση της Αριστοτέλους με τον σύζυγό της


Ροντίκα Κάρογιαν: Απαντάει για πρώτη φορά “ανοιχτά” για τη φημολογούμενη σχέση της Αριστοτέλους με τον σύζυγό της

Πως διαχειρίστηκαν τις φήμες όταν ξέσπασαν και διαδόθηκαν;  

Ο Μάριος και η Ροντίκα Κάρογιαν φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή “Τετ-α-τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος, όπου κατά τη διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης μίλησαν και για την προσωπική τους ζωή.

Μεταξύ άλλων η Ροντίκα Κάρογιαν κλήθηκε να απαντήσει για το πώς διαχειρίστηκε τις φήμες που υπήρξαν όσον αφορά σε εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

“Με την Χριστιάνα Αριστοτέλους ήμουν σίγουρη, γιατί εγώ τη γνώρισα προσωπικά πρώτη. Την ήξερα, μιλούσαμε κάποιες φορές, και τότε όταν όλα αυτά ήταν τόσο έντονα, ήταν η γιορτή του περιοδικού ‘Μan’, και εγώ πήγα και της είπα ‘Έλα Χριστιάνα να σας γνωρίσω με τον Μάριο. Όλοι μιλούν για εμάς και εσύ δεν τον γνωρίζεις’. Ήξερα ότι δεν τον γνώριζε προσωπικά. Στην αρχή γελούσαμε. Αλλά μετά όταν άρχισε να ενοχλεί την οικογένεια και τους φίλους μας, σίγουρα τότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, να πούμε κάτι… Αλλά από την άλλη πλευρά αφού όλοι έχουμε κινητά τηλέφωνα και έλεγαν ότι τους είδαν μαζί σε ξενοδοχείο γιατί δεν έβγαλε κανένας καμία φωτογραφία με το κινητό και να αποδείξουν τα γεγονότα;”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που μεταδίδει ο Alpha Κύπρου (47.30): 


 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, Ροντίκα Καρογιάν, μάριος κάρογιαν, τετ-α-τετ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4839 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6344 s // Total time: 3.1183 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X