SAG Awards 2021: Τα beauty looks που ξεχώρισαν


SAG Awards 2021: Τα beauty looks που ξεχώρισαν

Αν και δεν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, εντούτοις εντυπωσίασαν μέσα τα outfits τους.

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 4 Απριλίου τα 27α Screen Actors Guild Awards, ένας θεσμός που επιβραβεύει τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς.

Φέτος, τα SAG Awards έγιναν στο Shrine Auditorium του Los Angeles σε μια πολύ διαφορετική βραδιά λόγω της πανδημίας του Covid-19. Συγκεκριμένα, οι αγαπημένοι μας celebrities, φόρεσαν τις εντυπωσιακές τους τουαλέτες, έκαναν τα πρωτότυπα χτενίσματα και make-up looks τους και παρακολούθησαν την τελετή από τα σπίτια του μέσω Zoom.

Αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος το virtual event διήρκησε ακριβώς μία ώρα αντί δυο που διαρκούσε τις προηγούμενες χρονιές.

Διάβασε ακόμη: Έφη Παπαϊωάννου: To vegan hairspray που επιλέγει για τέλειο κράτημα

Κι όπως έχουμε αναφέρει και πιο πάνω, οι celebrities δεν πτοούνται σε ότι αφορά την εμφάνιση τους, μπορεί να μην περπάτησαν στο κόκκινο αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε στο να φορέσουν επώνυμες δημιουργίες, να κάνουν εντυπωσιακά make-up looks αλλά και πρωτότυπα χτενίσματα. Πόζαραν στο φακό και μοιράστηκαν τα looks τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Εμείς ξεχωρίσαμε 10 looks όπου κυριαρχούν τα natural και τα smokey eye looks, τα απλά χτενίσματα αλλά και τα σινιόν που όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιστάσεις δίνουν μια glam νότα στα outfits. Δες τις κυρίες που εντυπωσίασαν στην πιο κάτω gallery:

Tags SAG AWARDS 2021, beauty, make up, hair, Ομορφια, μαλλιά, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2003 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5487 s // Total time: 3.7490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X