Survivor: Οι δυο νέες ομάδες, τα δάκρυα της Μαριαλένας που χώρισε με τον Σάκη και τα πανηγύρια James-Νίκου


Survivor: Οι δυο νέες ομάδες, τα δάκρυα της Μαριαλένας που χώρισε με τον Σάκη και τα πανηγύρια James-Νίκου

Οι αντιδράσεις των παικτών αλλάζοντας ομάδα στην μεγαλύτερη ανατροπή του φετινού ριάλιτι

Οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας άκουσαν σοκαρισμένοι τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει μετά το τέλος του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό ότι πάνε σε έκτακτο συμβούλιο για δημιουργία νέων δύο ομάδων. Το αγώνισμα που κέρδισαν οι Μπλε με 10-3 πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τους παίκτες και των δυο ομάδων να έχουν πολύ σκληρές αντιδράσεις με κάποιους να τα "χώνουν" στην παραγωγή και να λένε πως θα αποχωρήσουν.

Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και όλοι τους βρέθηκαν στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε την νέα Κόκκινη και Μπλε ομάδα. Αυτές είναι:
Κόκκινη ομάδα: Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Καρολίνα Καλύβα, Νικολέτα Μαυρίδη
Μπλε ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης, Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά

Στο άκουσμα των μετακινήσεων των παικτών είχαμε διάφορες αντιδράσεις. Ξεχώρισε όμως η Μαριαλένα που έβαλε τα κλάματα όταν χωρίστηκε με τον Σάκη Κατσούλλη αλλά και τα τρελά πανηγύρια του James με τον Νίκο όταν άκουσαν πως παραμένουν στην ίδια ομάδα. Δείτε πιο κάτω τα βίντεο με όλα όσα έγιναν:

 

Tags survivor, gossip, μαριαλενα ρουμελιώτη, σακης κατσουλης, νικος μπαρτζης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3403 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3912 s // Total time: 2.7315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X