Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η κακοποίηση που βίωσε και η εξομολόγησή της στον αέρα! [βίντεο]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η κακοποίηση που βίωσε και η εξομολόγησή της στον αέρα! [βίντεο]

“Ακόμα και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί… το θεωρώ πραγματικά σημαντικό”  

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής, το απόγευμα της Πέμπτης, 1 Απριλίου, την ηθοποιό Ειρήνη Καραγιώργη, η οποία αναφέρθηκε σε περιστατικό βίας που υπέστην από πρώην σύντροφό της. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκάλυψε τι νόμιζε μέχρι σήμερα η κόρη της για το επάγγελμα της [βίντεο]

Η παρουσιάστρια με αφορμή την εξομολόγηση της καλεσμένης της, επεσήμανε πως και η ίδια στο παρελθόν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες όσον αφορά στη μορφή βίας που υπέστην, ωστόσο, επεσήμανε πως πρόκειται να μιλήσει για αυτό πολύ σύντομα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υποκινήσει και άλλους ανθρώπους στο να μιλήσουν και να απαλλαγούν από τη βία στην οποία υπόκεινται ή έχουν βιώσει στο παρελθόν.

“Πιστεύω πως όποιος θέλει να μοιραστεί κάτι που έχει ζήσει να το κάνει. Είναι μεγάλο όφελος για όλους μας. Ακόμα και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί . Διότι μπορεί να είναι η κόρη σου, η κόρη μου […] Κάνω ζέσταμά. Ο κάθε ένας από εμάς έχει περάσει κάποια πράγματα. Και εμένα μέσα στο μυαλό το τελευταίο διάστημα, όχι με γυροφέρνει κάτι…κάποια φάση πολύ σύντομα έχω αποφασίσει ότι θέλω να μιλήσω για κάτι, διότι είναι αυτό που είπα και πριν, ακόμα και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί μέσα από μια δική σου εμπειρία το θεωρώ πραγματικά σημαντικό”, εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το ToThemaOnline (6:48): 

Tags χριστιανα αριστοτλεους, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, βία, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4817 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3822 s // Total time: 2.8639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X