Νικολέττα Ράλλη: Εξομολογείται την παρενόχληση που ένιωσε στον επαγγελματικό της χώρο


Νικολέττα Ράλλη: Εξομολογείται την παρενόχληση που ένιωσε στον επαγγελματικό της χώρο

\"Mε κοίταζε περίεργα. Ένιωσα άβολα...\"

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό της Ελλάδος, έδωσε πρόσφατα η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε το δικό της περιστατικό παρενόχλησης.

Η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα και απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με την κορούλα της, Σοφία, εξομολογήθηκε όσα έζησε όταν δούλευε σε πρακτορεία μόντελνιγκ.

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Ράλλη: Δείτε την στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση με την κόρη της [βίντεο]

Στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση, η Νικολέττα Ράλλη απάντησε τα εξης: "Στην τηλεόραση όχι, ήμουν τυχερή. Στα 22 μου, όμως, όταν ασχολούμουν με το μόντελινγκ, είχε τύχει να νιώσω άβολα σε κάστινγκ που πήγα εκτός του πρακτορείου μου, για έναν όμιλο με ρούχα που είχε και brand με μαγιό. Ένας υπεύθυνος με ρώτησε αν ήθελα να συμμετάσχω και στο κάστινγκ για την καμπάνια των μαγιό, δέχθηκα, κι έτσι κλείσαμε ραντεβού για το απόγευμα της επόμενης μέρας. Ήταν μόνος του στο χώρο, μου έδωσε το μαγιό, το φόρεσα και, όταν βγήκα από το δοκιμαστήριο, είδα ότι είχε βάλει να πιει ένα ποτό. Δεν με πλησίασε καθόλου, αλλά με κοίταζε περίεργα. Ένιωσα άβολα και του είπα πολύ ευγενικά ότι θυμήθηκα πως είχα μια δουλειά και έπρεπε να φύγω. Άλλαξα γρήγορα κι έφυγα τρέχοντας".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Νικολέττα Ράλλη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4313 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3442 s // Total time: 2.7755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X