Συνελήφθη ο άστεγος αδελφός της Madonna μετά από μάχη με αστυνομικό


Συνελήφθη ο άστεγος αδελφός της Madonna μετά από μάχη με αστυνομικό

Ο Άντονι Τσικόνε, αδελφός της Μαντόνα, άστεγος εδώ και 3 χρόνια συνελήφθη για υπερβολική δόση αλκοόλ στο αίμα του και αντίσταση κατά της αρχής.

Μάλιστα χρειάστηκε εννέα ράμματα στο πρόσωπο, όταν αντιστάθηκε σε αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε δημόσια τουαλέτα, στην περιοχή του Μίσιγκαν, όταν η αστυνομία πήγε να συλλάβει τον 56χρονο για παράπτωμα. Ο Άντονι αντιστάθηκε, πάλεψε με τους αστυνομικούς και ένας από αυτούς τον έριξε στο έδαφος.

«Αντιστάθηκε, τραβήχτηκε, έσπρωξε, γύρισε από την άλλη μεριά και μίλησε με προσβλητικό τρόπο σε μία γυναίκα συνάδελφο», δήλωσε αστυνομικός στη Dailymail. «Εκείνη στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος και του κόλλησε το πρόσωπο στο πάτωμα της τουαλέτας», πρόσθεσε.

Τα επιτρεπτά επίπεδα αλκοόλ στην πολιτεία του Μίσιγκαν είναι 0.08 και η ποσότητα που ανιχνεύθηκε σε αυτόν ήταν 0.40.

Συνελήφθη ο άστεγος αδελφός της Μαντόνα μετά από μάχη με αστυνομικό

Ο Τσικόνε φυλακίστηκε και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για αντίσταση κατά των αρχών και παρεμπόδιση του αστυνομικού έργου.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται, καθώς πριν λίγο καιρό πέρασε έναν μήνα στη φυλακή, γιατί συνελήφθη μεθυσμένος να καταριέται παιδιά μπροστά από μια εκκλησία.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Μαντόνα δήλωσε εκ μέρους της ότι η ποπ σταρ δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με το περιστατικό.

Tags madonna, αστεγος, επικαιροτητα, διεθνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3497 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2090 s // Total time: 2.5587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X