Ηλίας Βρεττός: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη σύντροφό του και η επιθυμία του να γίνει πατέρας [βίντεο]


Ηλίας Βρεττός: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη σύντροφό του και η επιθυμία του να γίνει πατέρας [βίντεο]

Όσα σχολίασε στο σοβαρό ατύχημα που είχε - \"Είναι θαύμα που μιλάμε...\"

Φιλοξενούμενος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The2nigthshow”, ήταν το βράδυ της Πέμπτης, 1 Απριλίου, ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Έλληνας τραγουδιστής, σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του, αναφέρθηκε δημόσια για τη σύντροφό του και την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντάς μας μάλιστα μαζί με το όνομα της, και το πόσο πολύ θέλει να δημιουργήσει την δικιά του οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Ηλίας Βρεττός: Πλησιάζει η ημέρα του γάμου του!

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχε καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Για το ατύχημα που του συνέβη με το αυτοκίνητο τρια χρόνια πρίν ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε: "Είναι θαύμα που μιλάμε. Το αυτοκίνητο που ήμουν εγκλωβισμένος για 50 λεπτά ήταν μια άμορφη μάζα. H παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι ειδικοί είπαν ότι δεν βγαίνει κανείς ζωντανός από τέτοιες καταστάσεις… και συγκεκριμένα στην θέση του συνοδηγού που ήμουν εγώ. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης εκείνη τη μέρα και από τότε της ανάβω κερί κάθε χρόνο. Εκεί ".Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags ηλίας βρεττός, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1572 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4128 s // Total time: 2.5700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X