Βόμβα: Ο Γιώργος Λιβάνης θα ανακοινώσει στην Μαριαλένα τον χωρισμό τους [βίντεο]


Βόμβα: Ο Γιώργος Λιβάνης θα ανακοινώσει στην Μαριαλένα τον χωρισμό τους [βίντεο]

Δεν θέλει να έχει καμιά επαφή μαζί της

Η Κατερίνα Καινούριου έριξε βόμβα μεγατόνων στην σχέση Γιώργου Λιβάνη και Μαριαλένας αποκαλύπτοντας πως ο τραγουδιστής μόλις βγεί η σύντροφος του απο το Survivor θα της ανακοινώσει τον χωρισμό τους. Όλα ξεκίνησαν απο ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης και  ρωτήθηκε για τις φήμες που τον ήθελαν να τραγουδάει στην ένωση του Survivor.

"Δεν υπήρχε πρόταση για να είμαι στην ένωση του Survivor. Και δεν θα το έκανα κιόλας" απάντησε και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την Μαριαλένα έτρεξε προς το αυτοκίνητο του για να ποφύγει τις απαντήσεις. Πέταξε όμως ένα γρήγορο "Ναί" όταν ρωτήθηκε αν την στηρίζει που δεν έπεισε ότι το είπε με την καρδιά του. 

 Η Κατερίνα Καινούριου σχολίασε μεταξύ άλλων και είπε πως είναι άντρας και έχει αξιοπρέπεια και θεωρεί πως βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στο ριάλιτυ επιβίωσης θα τελειώσει την σχέση τους. «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι αυτή η ιστορία θα τελειώσει και είναι ενοχλημένος» . Οι συνεργάτες της αντέδρασαν και εξέφρασαν την διαφωνία τους με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος να τους απαντάει πως δεν έχει πιο έγκυρο ρεπορτάζ απο το δικό της καθώς μίλησε με τον τραγουδιστή. Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα και όσα ειπώθηκαν:  

 

 

Tags γιωργος λιβανης, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9285 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3519 s // Total time: 2.2804 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X