Πάνος Καλλίδης: Παρέδωσε μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη απο την σύντροφο του Μαριαλένα


Πάνος Καλλίδης: Παρέδωσε μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη απο την σύντροφο του Μαριαλένα

Δείτε το βίντεο απο το μήνυμα που παρέδωσε ο Καλλίδης στον Λιβάνη και την αινιγματική αντίδραση του τραγουδιστή

Μεγάλος ντόρος έγινε με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor καθώς ταυτόχρονα διέρρευσε πως είναι ο πρώην της παίκτριας του ριάλιτυ επιβίωσης, Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η αντίδρασης της αρχικά ήταν ένας μεγάλος εκνευρισμός αλλά και σκληρά λόγια με την παίκτρια να χαρακτηρίζει τον πρώην της "καρακιόζη" που μπήκε στο Survivor ενώ γνώριζε πως θα ήταν και εκείνη.

Περνόντας οι μέρες έφεραν ηρεμία στην σχέση τους και όπως φαίνεται έχουν κατανοήσει πως δεν έχουν άλλη επιλογή απο το να συμβιώσουν ειρηνικά. Ωστόσο οι "καλές" σχέσεις τιυς που προβάλλονται απο στα επεισόδια που βλέπουμε έφεραν πολλά αρνητικά σχόλια για την Μαριαλένα μιας και έχει πει σε όλους πως έχει σχέση εκτός του ριάλιτυ και δεν είναι άλλος απο τον Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. 

Οι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να είναι στεναχωρεμένος με αυτά που βλέπει στα επεισόδια. Σε χθεσινή του ανάρτηση ο Πάνος Καλλίδης με ένα βίντεο μας έδειξε πως στο σπίτι του βρισκόταν καλεσμένος ο Γιώργος Λιβάνης και του μετέφερε ένα μήνυμα απο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Tags μαριαλενα ρουμελιώτη, γιωργος λιβανης, gossip, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3379 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3079 s // Total time: 2.6458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X