Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα δυο της παιδάκια [εικόνες]


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα δυο της παιδάκια [εικόνες]

Σε εορταστικό mood η Κύπρια παρουσιάστρια.

Μια από τις πιο ξεχωριστές και γιορτινές ημέρες του χρόνου γιορτάζει σήμερα, Πέμπτη, 18 Μαρτίου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η Κύπρια παρουσιάστρια από νωρίς το πρωί δέχεται μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, δεκάδες ευχές από τους φίλους της, οι οποίοι της στέλνουν τα πιο γλυκά τους μηνύματα.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η κατασκευή που έφτιαξε η κόρη της Αριάδνη για τα γενέθλιά της! [βίντεο]

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ανήρτησε σειρά από φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες την είδαμε να ποζάρει μαζί με τα παιδάκια της, Αριάδνη και Νικόλα, αγκαλιά, ενώ μας έδειξε και τα δώρα που εισέπραξε για αυτή της την ημέρα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, η παρουσιάστρια σχολίασε τα εξής: "Πήρα τόση αγάπη σήμερα...που σχεδόν ξέχασα όσα μας έχουν συμβεί όλο αυτό τον καιρό που μας πέρασε...Ακριβώς ένα χρονο μετά... γενέθλια σε lockdown για δεύτερη φορά...Ξέρεις τι έχει σημασία ομως τελικά... να είσαι καλά, να εχεις γύρω σου ανθρώπους που δινουν την ψυχή τους για να περάσεις όμορφα τη μέρα των γενεθλίων σου... ανθρώπους που ξύπνησαν με την σκεψη σου και την ευχή που θα σου στείλουν... ανθρώπους που σ´αγκαλιάζουν με τα λόγια κ τις πραξεις τους και ειναι εκεί για σένα... να σε δουν να γελάς, να χαιρονται και να συγκινούνται μαζι σου!Γιατί η ζωή μονο αγάπη & πάθος θελει...τι αλλο να ζητήσω!Και τωρα ειμαι έτοιμη για 3ο lockdown...Σας λατρευω εναν προς ενα ξεχωριστά που γεμίσατε την μέρα μου συναισθήματα".Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3120 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4111 s // Total time: 2.7231 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X