Νάντια Μπουλέ: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της και τα κιλά που έχει πάρει [βίντεο]


Νάντια Μπουλέ: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της και τα κιλά που έχει πάρει [βίντεο]

Όλα όσα αποκαλύπτει στις πρώτες της δηλώσεις.

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Νάντια Μπουλέ, μιας και για πρώτη φορά θα γίνει μανούλα.

Η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της, έσκασε σαν “βόμβα”, ξετρελαίνοντας τόσο την ίδια όσο και τον περίγυρο της, καθώς η ηθοποιός επιθυμούσε από καιρό να δημιουργήσει την οικογένεια της με τον άνθρωπό της.

Διαβάστε ακόμα: Νάντια Μπουλέ: Σπάνια βραδινή έξοδος με το σύντροφό της

Η κάμερα της εκπομπής "Pop up", συνάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 17 Μαρτίου, την Νάντια Μπουλέ, με την ίδια να μας αποκαλύπτει πως διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως περιμένει κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Η εγκυμοσύνη είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή μου, η οποία σε συνδυασμό με τη δουλειά, ένιωσα ότι έπρεπε να το επικοινωνήσω εγώ και όχι να επικοινωνηθεί από μόνο του, επειδή δε θα μπορούσε να κρυφτεί. Είναι πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθεις, έχει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων που μπορείς να νιώσεις[...]Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό.Είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό. Μου αρέσει αυτό που προέκυψε πιο αβίαστα. Είναι παιδί της καραντίνας. Ο γάμος δεν είναι στο πρόγραμμα προς το παρόν". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Νάντια Μπουλέ, διασημοι, εγκυος, δηλωσεις, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0979 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3264 s // Total time: 2.4243 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X