Spring Co-ords: 4 ανοιξιάτικα σετ με φούστα που θα λατρέψεις από τα Zara


Spring Co-ords: 4 ανοιξιάτικα σετ με φούστα που θα λατρέψεις από τα Zara

Τα co-ord sets είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μας τάσεις της σεζόν.   

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φαίνεσαι chic με high-street κομμάτια. Αυτά τα σετ, που αποτελούνται από τοπ και φούστα στην ίδια απόχρωση, προσδίδουν την απόλυτη κομψότητα και θηλυκότητα.

Μερικά από αυτά μάλιστα, αποπνέουν την αισθητική της Τζάκι Κέννεντι, με ένα πιο σύγχρονο twist στα μήκη των blazer και της φούστας. 

Επιλέξαμε 4 κλασικά sets που θα έχεις στη ντουλάπα σου για τα επόμενα χρόνια, από την ανοιξιάτικη συλλογή του Zara. 

Αυτό το ροζ σετ με μοτίβο houndstooth αποτελείται από ένα αμάνικο τοπ που δένει με κορδονάκια λίγο πάνω από τη μέση και μια μίνι φούστα τύπου skort. 

Αυτό το σετ κουστουμιού με crop σακάκι και μίνι φούστα σε μια ιδιαίτερη μπλε απόχρωση είναι ότι πιο chic μπορείς να φορέσεις την άνοιξη. 

Αυτό το tweed ροζ σετ με midi φούστα με λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά και crop σακάκι κουστουμιού με κοντά μανίκια μοιάζει βγαλμένο από τις ανοιξιάτικες συλλογές του οίκου Chanel. Επίσης θα μπορούσαμε να φανταστούμε τη Τζάκι Κέννεντι να το φοράει σήμερα.  

Αυτό το σετ σε κοραλλί απόχρωση αποτελείται από crop αμάνικο τοπ που κλείνει με κουμπιά στην πλάτη και φούστα με την ίδια λεπτομέρεια από υφασμάτινα κουμπιά.  

Photo credits: Zara
 

Tags Zara, co-ords, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5701 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3267 s // Total time: 2.8968 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X