Κύπρια ηθοποιός εξομολογείται: "Έχω υποστεί σωματική και ψυχολογική κακοποίηση" [βίντεο]


Κύπρια ηθοποιός εξομολογείται: "Έχω υποστεί σωματική και ψυχολογική κακοποίηση" [βίντεο]

Η εξομολόγηση καρδιάς on camera από την ηθοποιό  

Η ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη, που συμμετέχει στη σειρά “8 Λέξεις” παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να αποκαλύψει αν η ίδια έχει δεχθεί κάποιας μορφής βία, με αφορμή τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα με επίκεντρο τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν έχει βιώσει έντονη υποτίμηση στη δουλειά, την οποία βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει ενώ κατόπιν αναφέρθηκε πως έχει βιώσει σωματική και λεκτική βία σε προσωπικό επίπεδο. 

“Σε προσωπικό επίπεδο έχω υποστεί κακοποίηση και ψυχολογική και σωματική και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις και να βρεις ποιοι είναι οι αρμόδιοι φορείς […] Καμιά φορά νιώθεις πως χτυπάς την πόρτα και δεν βρίσκεις ανταπόκριση […] Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σου κάνει αυτό το πράγμα, γι’ αυτό υποστηρίζω όλους όσοι βγαίνουν και εύχομαι να βγουν να μιλήσουν και άλλοι”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ειρηνη καραγιωργη, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, ηρθε κι εδεσε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4896 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4065 s // Total time: 2.8961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X