Αντωνία Χαραλάμπους: Πιο εξομολογητική από ποτέ για τον σύντροφό της!


Αντωνία Χαραλάμπους: Πιο εξομολογητική από ποτέ για τον σύντροφό της!

Πως γνωρίστηκαν και πως είναι η σχέση τους!  

Η Αντωνία Χαραλάμπους, μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς στο νησί μας, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

“(Η σχέση των αδερφών μου με τον σύντροφό μου είναι) Άριστη, αρκεί να μη με στείλει πίσω, όπως λένε. Έχουν πει στον Κωνσταντίνο ότι δεν δέχονται επιστροφές. Στην πραγματικότητα τον συμπαθούν πολύ”, είπε η ηθοποιός ενώ κατόπιν αποκάλυψε σε ποια φάση της ζωής της έγινε η γνωριμία τους: “Σε μία πολύ δημιουργική φάση στα επαγγελματικά και σε μία χάλια φάση στα προσωπικά. Το σύνηθες δηλαδή. Με τον Κωνσταντίνο, βέβαια, είμαστε καλοί φίλοι εδώ και τρία χρόνια και ως δύο άνθρωποι που δουλεύουμε ακατάπαυστα, δεν υπήρχε χρόνος να κοιταχτούμε αλλιώς. Ε, ήρθε η πρώτη καραντίνα και τα χάλασε όλα. Ή τα έφτιαξε καλύτερα. Θα δούμε”.

Η ηθοποιός κληθείσα να αναφέρει γιατί τον αγαπά σήμερα, εξομολογήθηκε: “Για το ότι ξέρει να ακούει. Για το ότι είναι έξυπνος και καθόλου εγωιστής. Για το χιούμορ του. Για το ότι με ανέχεται. Για το ότι μαγειρεύει καταπληκτικά. Α, επίσης αγαπώ που είναι ειλικρινής”. 
 

Tags αντωνια χαραλαμπους, συντροφοσ, διασημοι, σχεση, ζευγαρι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2637 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8697 s // Total time: 4.1335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X