Fluocaril και Parogencyl: Η στοματική υγιεινή στα πιο υψηλά της επίπεδα!


Fluocaril και Parogencyl: Η στοματική υγιεινή στα πιο υψηλά της επίπεδα!

Μεγάλο come back στην κυπριακή αγορά.  

Οι Οδοντόπαστες Fluocaril και Parogencyl συν στοματικό διάλυμα επιστρέφουν στην Κύπρο!

Αν κάτι περιγράφει  αυτά τα προϊόντα, είναι πως η ποιότητά τους, δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση και ακριβώς αυτή, είναι η φήμη τους στην Ευρώπη. 

Η Fluocaril αφορά στα 9/10 του πληθυσμού, δηλαδή ουσιαστικά σε όλες και όλους αφού προληπτικά αλλά και θεραπευτικά, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την τερηδόνα, το πιο διαδεδομένο πρόβλημα της στοματικής υγιεινής που είναι ταυτόχρονα και η απαρχή πολλών άλλων θεμάτων υγείας αν δεν υπάρξει φροντίδα. Με 145mg φθορίου, η Fluocaril με 4 τύπους καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες: Whitening για λεύκανση, Sensitive  για ευαίσθητα δόντια, Gums για την προστασία των ούλων και Mint για αίσθηση φρεσκάδας και ευχάριστη αναπνοή.  Η Fluocaril, θωρακίζει και τα πρώτα μόνιμα δόντια των παιδιών με την ειδική σειρά Kids για παιδιά μέχρι 6 χρόνων με άρωμα φράουλας και την Junior για παιδιά 6 έως 12 με επιλογές αρωμάτων τσιχλόφουσκας και φρούτων του δάσους. 

Ταυτόχρονα, επανέρχεται στην αγορά δυναμικά και η Parogencyl, εξειδικευμένη για να αντιμετωπίζει θεραπευτικά  τα συχνότερα και μεγαλύτερα προβλήματα που εμφανίζονται στην στοματική κοιλότητα: Αιμορραγία και ευαισθησία  στα ούλα, κακοσμία, ουλίτιδα. 

Επιστημονικά σχεδιασμένη, η Parogencyl διατίθεται σε σε δύο τύπους, κόκκινη για το σταμάτημα των αιμορραγιών και μπλε που δρα προληπτικά, αποδίδοντας υγιή ούλα μέσα σε μια εβδομάδα.

Εισάγονται και διανέμονται από την Kypropharm Ltd (Τηλ 22434699). Θα τα βρείτε μόνο στα φαρμακεία.
 

Tags Fluocaril, Parogencyl


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8980 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7303 s // Total time: 3.6283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X