Μαρία Κωνσταντίνου: “Η αγάπη και ο σεβασμός προς τον εαυτό μας είναι το κλειδί για μία ζωή επιτυχημένη και αρμονική”


Μαρία Κωνσταντίνου: “Η αγάπη και ο σεβασμός προς τον εαυτό μας είναι το κλειδί για μία ζωή επιτυχημένη και αρμονική”

Η αισθητικός και ιδιοκτήτρια του Mentale Beauty Spa, Μαρία Κωνσταντίνου, μας μιλά για όλα εκείνα που αφορούν μία γυναίκα σε μια καθημερινότητα που \"τρέχει\"  

Τι είναι για εσένα ομορφιά και πόσο σημαντικό πιστεύεις είναι για μια γυναίκα να νιώθει όμορφη;

Για μένα η ομορφιά αν μη τι άλλο είναι γένους θηλυκού! Μια γυναίκα πάνω από όλα σημαντικό είναι να νιώθει καλά και αυτό θα έχει ως κατ’ επέκαση να φροντίζει να δείχνει όμορφη! Όμως μην ξεχνάμε ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και εμείς οι αισθητικοί καλούμαστε να την αναδείξουμε φροντίζοντας κάθε γυναίκα να χαρίζει στον εαυτό της αυτό που της αξίζει! Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε είναι ότι η φυσική ομορφιά είναι ένα δώρο πολύτιμο που πρέπει να μάθουμε να το αγαπάμε!

Περιέγραψε μας μέσα από τα δικά σου μάτια την γυναίκα του σήμερα! 

Η γυναίκα του σήμερα έχει να ανταποκριθεί σε πολλούς κοινωνικούς ρόλους! Είναι μάνα, εργαζόμενη, σύντροφος, νοικοκυρά και πολλά άλλα τα οποία τα καταφέρνει και τα συγχρονίζει με ένα μοναδικό και αξιοθαύμαστο τρόπο. Στα μάτια μου η γυναικεία φύση φαντάζει ηρωική, αφού χαρακτηρίζεται τόσο από αποφασιστικότητα όσο και από δημιουργικότητα πάντα υπό το πρίσμα δυναμικότητας και ευαισθησίας. Αυτό είναι το ζητούμενο για μένα, ότι δηλαδή η σημερινή γυναίκα καταφέρνει να ισορροπήσει με απόλυτη επιτυχία τόσους ασυμβίβαστους ρόλους σε μία κοινωνία που οι ρυθμοί "τρέχουν"!

Αγαπώ, σέβομαι και φροντίζω τον εαυτό μου ίσο… παρακαλώ συμπλήρωσε την φράση.

Σημαίνει για μένα υγιής και ισορροπημένος τρόπος ζωή! Η αγάπη και ο σεβασμός προς τον εαυτό μας είναι το κλειδί για μία ζωή επιτυχημένη και αρμονική.

Ένας στόχος του επαγγέλματος σου είναι συχνά να χαρίζεις επιπλέον σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην κάθε γυναίκα. Ποια είναι τα συναισθήματα σου κάθε φορά που επιτυγχάνεις αυτό τον στόχο;

Γενικά θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη που κάνω αυτό το επάγγελμα! Η δύναμη που παίρνω από τους πελάτες μου κάθε φορά που μένουν ευχαριστημένοι από την δουλειά μου είναι απερίγραπτη! Νιώθω δημιουργική, δυνατή και χρήσιμη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω ότι προσφέρω μέσω της δουλειάς μου, ότι κάνω ανθρώπους να γελάνε και να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με λίγα λόγια αισθάνομαι ευγνώμων για όσα μου προσφέρει το επάγγελμά μου. 

"Ομορφιά", "περιποίηση" και "ευεξία". Αν θα μπορούσες να κατατάξεις σε σειρά προτεραιότητας τις παραπάνω λέξεις πως θα τις τοποθετούσες; Ποια θα έβαζες πρώτη και γιατί;

Σίγουρα πρώτη θα έβαζα την περιποίηση η οποία προδιαθέτει όρεξη και αγάπη για τον εαυτό μας. Μετά νομίζω ακολουθούν η ομορφιά και η ευεξία, αφού είναι δύο όροι αλληλένδετοι. Ουσιαστικά όταν νιώθουμε ευεξία και φροντίζουμε για αυτήν, αδιαμφησβήτητα θα είμαστε όμορφοι εξωτερικά και εσωτερικά. Η εξωτερική ομορφιά δεν είναι το παν! Η σημασία της ζωής βρίσκεται στο σύνολο των όμορφων στιγμών και αναμνήσεων που δημιουργούμε εμείς. Να θυμάστε λοιπόν ότι ομορφιά ίσον αγάπη για την ζωή, αγάπη για το μέλλον! Τόσο απλά, τόσο όμορφα!

Βρείτε την Μαρία Κωνσταντίνου στο Mentale Beauty Spa στην οδό Αγίου Σπυρίδωνα 8, στον Κόρνο και στο τηλ. 22 531389. 

Facebook: https://www.facebook.com/MentaleSpa/ 

Instagram: @mentalespa

Web: http://www.mentale.com.cy/
 

Tags mentale, μαρια κωνσταντινου, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0096 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3678 s // Total time: 2.3773 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X