Αλίκη Κατσαβού: Αυτή είναι η τελευταία εικόνα του Κώστα Βουτσά που μοιράζεται μαζί μας


Αλίκη Κατσαβού: Αυτή είναι η τελευταία εικόνα του Κώστα Βουτσά που μοιράζεται μαζί μας

Η φράση που κατάλαβε από εκείνον λίγο πριν \"φύγει\". 

Την Αλίκη Κατσαβού μαζί με τον γιο της, Φοίβο, φιλοξένησε ένα χρονο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά το περιοδικό “Down Town”.

Η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, εξομολογείται στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, όλα όσα έζησε και ζει μετά την 26η Φεβρουαρίου του 2020.

Διαβάστε ακόμα: Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Βουτσά και η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του [εικόνα]

Η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων μοιράζεται μαζί μας την τελευταία εικόνα που έχει χαραγμένη στο μυαλό της από τον Κώστα Βουτσά αναφέροντας τα εξής: “Τις αγκαλιές με τον Φοίβο κι εμένα, τα γέλια, τα πειράγματα. Έχω πολλά να θυμάμαι από τον Κώστα, πολλά. Κι όσο περνάει ο καιρός και τακτοποιώ μέσα μου τη θλίψη, αναδύονται όλο και περισσότερες ευχάριστες εικόνες και στιγμές, σκόρπιες, που ωστόσο με “πλουτίζουν” και με μαλακώνουν μέσα μου”.

Η ίδια επίσης τόνισε και ποια ήταν η φράση που κατάλαβε να της έλεγε όταν βρισκόταν διασωληνομένος: "Η μόνη φράση που μπόρεσα να καταλάβω που είπε στη νοσηλεία του, όταν έγινε η τραχειοστομία και βγήκε η διασωλήνωση καταφέρνοντας κάπως να κουνήσει τα χείλη του χωρίς όμως να ακουστεί η φωνή του, ήταν: "Θέλω να βγώ γρήγορα έξω". 

Tags Αλίκη Κατσαβού, διασημοι, κωστας βουτσάς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3303 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2518 s // Total time: 2.5821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X