Γνωστό πρόσωπο του νησιού εξομολογήθηκε την περιπέτεια που βίωσε με stalker


Γνωστό πρόσωπο του νησιού εξομολογήθηκε την περιπέτεια που βίωσε με stalker

\"Με περίμενε μέσα στο σκοτάδι...φοβόμουν για τα παιδιά μου\"

Συνέντευξη της Αφροδίτη Δερματά διαβάσαμε σε πρόσφατο τεύχος του περιοδικού “Beautiful People”.

Η ραδιοφωνική παραγωγός εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο Νατάσα Αλεξάνδρου, την εμπειρία που είχε με stalker όταν αυτή ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα περιέγραψε τα εξής: “Ξεκίνησε το 2018. Έστελνε μηνύματα στον σταθμό αρχικά και υστέρα έστειλε ένα μήνυμα στο facebook, όπου εξομολογείτο τον έρωτα του. Του είπα ότι τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια αλλά δεν με ενδιέφερε, διότι είμαι παντρεμένη. Συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα και στην εκπομπή και στα social media ακάθεκτος και εκεί υποπτεύθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Σιγουρεύτηκα όταν ήρθε σε ένα live link, και προσπάθησε να με πείσει να πάμε λίγο πιο μακριά για να μου πει κάτι. Όταν είδε ότι δεν δέχτηκα, προσπάθησε να με φιλήσει[…]Είχε έρθει στο γραφείο μου, με περίμενε στο σκοτάδι, μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι ήθελε να του δώσω χρόνο να μου μιλήσει”.

H Αφροδίτη Δερματά μέσα σε όλη αυτή τη περιπέτεια που έζησε, ένιωθε θυμό, τρόμο, αλλά και φόβο καθώς οι παρακολουθήσεις από εκείνον που της συνέβεναν την έβαζαν σε σκέψεις πως ίσως να κινδύνευε η οικογένεια και τα παιδιά της.

Tags gossip, showbiz, celebrities, αφροδιτη δερματα, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4376 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4153 s // Total time: 2.8530 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X