Ένας Έλληνας nail artists ανάμεσα στους 30 κορυφαίους beauty video artists του κόσμου!


Ένας Έλληνας nail artists ανάμεσα στους 30 κορυφαίους beauty video artists του κόσμου!

Παγκόσμια διάκριση για τον nail art educator, Derek Liontis.

Μεγάλη διάκριση για τον ελληνικής καταγωγής, Derek Liontis ο οποίος κατάφερε να μπει στους top 10 των nail artists και βραβεύτηκε ανάμεσα στους 30 κορυφαίους beauty video artists του κόσμου.
 

Τα βραβεία αυτά διοργάνωσε η ακαδημία United Creators και η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Derek στο Instagram γράφοντας πώς το "Nail Salon by Derek Liontis" έχει κερδίσει ένα από τα 10 "Nail Art Video Awards".

Σερφάροντας στη σελίδα του Club των "United Creators” είδαμε τον Έλληνα καλλιτέχνη ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνές jet set των beauty gurus. Με μια σύντομη περιήγηση στο site, θα διαπιστώσεις πως ο Derek βρίσκεται στο top 30 των βραβευμένων beauty artists στο ΥouΤube. Οι κατηγορίες βράβευσης όμως είναι τρεις και κάθε μια έχει το δικό της top 10, που αυτό σημαίνει ότι ανήκει στο χρυσό top 10 των παγκόσμια βραβευμένων nail artists της ακαδημίας.

Διάβασε ακόμη: Golden Globes Awards 2021: Τα beauty looks που μας εντυπωσίασαν


Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, όπου έδειξε βήμα προς βήμα τη βράβευση του ενώ αποκάλυψε και το σκάνδαλο με τις "αγορασμένες" καριέρες των social media, ένα θέμα που προκαλεί μεγάλο στρες στα νέα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι στο ίντερνετ.

 

 

Τα λόγια του Derek Liontis είναι πολύ ενθαρρυντικά για τα νέα παιδιά καθώς τους δίνει την ώθηση να μη σταματάνε να ονειρεύονται και να παλεύουν για το όνειρο τους, ένα όνειρο που και ο ίδιος κατάφερε όπως λέει με πολύ δυσκολία. Δες στην πιο κάτω gallery τις εικόνες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους:

Tags NAIL ART, derek liontis, beauty, nails, Ομορφια, Νυχια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0170 s // Total time: 0.0174 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X